Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor Wesley i istemiyor olabilir,anlaşılır bir durum sonucta yonetici,ama Wesley Tudor u istiyor mu ? Tudor kim.diyorsunuz da Terim gönderse laf edecek miydiniz ? Tudor bu yil takimini kuruyor sabir ve destege ihtiyaci var en azindan bir yil

Wesley hem dunya hem de takimin yildizi elbette bir görüşü olacak ,bende hayraniyimdir ama

Asil konu su bu iki adam neden birbirlerini istemiyor ?

Kabul.edilemeyecek bir diger konu da futbolcuya dayali sistemler her zaman basarisiz olmustur. Son iki yil olanlar ortada.

Hepimiz Selcuk a laf ediyoruz performansina bagli ve hakli olarak yanliz su da bir gercek ki adamda is ahlaki denilen birsey var ve antrenmanlara katilmis ama Wesley ortada yok.Eger ki bar icin izin aldiysa bunda Wesley kadar yonetimde suclu

Ayrica neden Wesley ,Bruma,Poldi satiliyor Selcuk ve digerleri satilmiyor,e cunku pazari ve mali alinabilirligi olan emtiayi satabilirsin sadece,Selcuk un maasi gereginden cok cok fazla, Donk,Tarik gibilerinin de kampa goturulmesi transfer donemi suresince bir ihtimal cazibeli gorunur kılmak yoksa kadro disi birakinca dusuk olan satilabilme oranini da yok edersiniz,bir nevi vitrinde veya indirimli urunler arasinda tutman lazim.

Benim yorumum da budur

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hangi iş ahlakı pardon da?

fft226_mf4237798.Jpeg

prandelliyi yollamak için götlerini yırtıp hamza geldiği maç kusana kadar koşmalarını da hatırlıyoruz

Aslinda brumadan gelen parayi ona kullanmalari gerekirdi ama tabi bir taraftan da avrupaya gitmesi gerektigini düsünüyorum.

19 yasında bizde 4-5 sene oynasa gene genç yasta avrupaya gitmis olacak (23-24) tıpkı bruma gibi.

hücumda süratli-teknik-rakibin basını döndürebilecek bir oyuncu yok, cengiz su anda hücumda en fazla ihtiyacımız olan oyunculardan.

gomis, komple santrafor. belhanda ileride top tutan ve rakip defansı zorlayan bir hücumcu, cengiz'de geldiginde birbirini tamamlayan cok güclü bir 3'lü forvet hattı olur. müdafayıda sağlamlastırrısan ligin anasını belleriz.

Şu hiçbirşeyi bilmeyipte herşeyi bilir gibi konuşanlara ayar oluyorum

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fft226_mf4237798.Jpeg

prandelliyi yollamak için götlerini yırtıp hamza geldiği maç kusana kadar koşmalarını da hatırlıyoruz
Selçuk kaptan her oyundan çıktığında formasını çıkartıp özenli bir şekilde katlar , soyunma odasında da elde yıkayıp ütüler , stadtan en son çıkar.

Kendi cengizimizi bulalim avrupadan ucuza. Basaksehire para kazandırmayalim

fft226_mf4237798.Jpeg

Gerekenleri ilgili arkadasima onceki sayfalarda yazmistim,selcukta gitmeli fikrim sabit,kampankatilmadan bahsettim resimdeki olay baska birsey ,formaya saygisizlik o da ayri bir rezillik

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder giderse hainliğin daniskasıdır geçen 2 sene içinde adamı bencil bruma etkisiz poldi ölmüş selçuk gibilerle oynattık bu sene gomis belhanda gibi isimlerle oynarsa sneijder kendini gösterir.inter cl finalini aldığında etoo sneijder şov yapıyodu..sneijder drogba uyumunu hatırlayın erenlerle olmaz bu iş

Selcuguda gönderirsek yeni yapılanmanın önünü açmış oluruz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lemina-Vainquer ikilisi birlikte gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt