Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun 2-3 transfer daha yapsin heykelini dikecek adamlar var.

Yapılan hiçbir transfer 2 senedir Galatasaray markasına verilen zararı ve sebep olan yönetimi aklayamaz. Rehavet yok!

Lemina tam kesici değil tekniği mükemmel ikisi gelmeli katılıyorum sadece lemina ile çok açık veririz vainquer i monte et oraya selçuğu da temelli yola çine

Sabri'den sonra Semih ve Selçuk'tan da kurtulmalıyız.

Muslera kaptan olmalı..

Sneijder konusunda kararsızım. Giderse uzulmem, kalırsa neden kaldı demem.

keitanin melonun drogbanin boslugu nasil dolmazsa sneijderin de dolmaz

adami dellendirmeyin

sneijderin biraz kg verip min. 2 sene oynayacak gucu var

etrafina iyi futbolcular koy ve arkani gecip seyret

belhandanin da mk ayrica
Belhanda iyi topçu bişey demem ama sneijderin yeri asla dolmaz formda bir sneijder avrupada iş yapar Türkiye ligi çerez olur

Sabri'den sonra Semih ve Selçuk'tan da kurtulmalıyız.

Muslera kaptan olmalı..

Sneijder konusunda kararsızım. Giderse uzulmem, kalırsa neden kaldı demem.
Selçuk ve Semih giderse bayram yaparım ama gitmez lobileri kuvvetli eğer sneijderi gönderir selçuğu tutarsa o tudor başdüşmanımdır

Gabigol'ün menajeri Las Palmas ile görüşecek. G.Saray, Porto, Malaga, Deportivo da oyuncuyla ilgili. [La Provincia]

Şu göbek mevzusunda çok bilgi sahibi olmayan kişilerin yorumları fotoğrafları paylaşılıyor. İnsanlar nefes alırken karının şişip inmesi gayet doğaldır ve nefes alışmışken çekilen fotoğraflarda göbekli gibi görünür, siz sosyal alemdeki kasılıp fotoğraf çekenlerin poz vermek için bi tarafını yırttığını görmüyorsun tabi. Wesley nin fazla kilosu vardır mutlaka ama o fotoğraflardaki hallerine çok inanmayın, fotoğrafın boyutları bile yanıltıcı olur.

sırada Vanquieror var bence.
lemina ve imbula hayal gibi.
hatta imbula hayal ötesi.

venkör+corchia ilaç olur.

bence lemina+pasalic'ten biri daha gelececek. pasalic'i üst düzey bir kulüp istemiyor, real betis var, onların ödeyecegi yıllık max. 1m euro olur, yıllık ücrette hem lemina hem pasalic'in aklını çeleriz :D

Soylemedi oyle birsey, kaynak varsa goster, ben de sevinirim.
Gelmez dedigim isimler Clichy, Imbula ve Asamoah oldu bu transfer donemi boyunca, hepsi de dogru malesef.
Pozitif olmayi seviyorum ama bulundugumuz lig, son yillardaki kotu performans ile cazibemizi yitirdik, gercekci olmak lazim.
Gomis Umut Bulut demedim, top kontrolu ve top dagitimi konusunda Umut Bulut civarinda dedim, servis edilmezse yuhlanir dedim, Jardel de ceza sahasi golcusuydu bu O'nu kotu oyuncu yapmaz, sadece kadroyu guclendirerek onu ceza sahasinda topla bulusturmak gerekliligine parmak basmak icin yapmistim o kiyaslamayi.

Adamın menajeri söyledi bizzat gelmek istediğini
Yok gomis umut bulut
Yok bunlar gelmez
Sürekli bir kötüleme sürekli bir olumsuzluk peşindesin
Pozitif ol

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Alman Milli takımındaki Goretzka bldiğin yeni Ballack olur fiziği tarzı çok benzetiyorum

Gabigol'ün menajeri Las Palmas ile görüşecek. G.Saray, Porto, Malaga, Deportivo da oyuncuyla ilgili. [La Provincia]

Donk,De Jong,Hakan,Cavanda,Koray bu paketten 7m maaş bütçesi daha açılıyor Sneijder de eklenirse 12 oluyor

Melo ilk 2 yılki gibi oyanasaydı gönderilmezdi.. Selçuk dışında formu düşen herkesin ipi yavaş yavaş çekiliyor.. Selçukun fişini çekmemek yönetimin ayıbı.. Biz kimseye vefa duymak zorunda değiliz futbolda dün yok bugün vardır..Melonun gönderilmesi doğru karardı son dönem saha içindeki etkinliği azaldıkça tamamen taraftara oynamaya başlamıştı.. Meloyu gönderip yerine düzgün adam alamamak da yönetimin suçudur taraftarın değil..Millet 5 milyona ne topçular alıyor..

p.s. Meloyla sneijderin durumunu kıyaslamıyorum bu arada onu belirteyim..Sneijder meloya göre kalmayı 5 kat fazla hak ediyor

Melo gitmeden son yılında bel fıtığı ameliyatı oldu.

O iyileşme sürecinde iken istisnasız her maç gol yedik.

Geldi. Hamitin 1 yıl topa degmediği ameliyatın aynısını olduktan 3 ay sonra takıma geri döndü.

6 maçta oynadı, o 6 maçta SIFIR GOL YEDİK. Şampiyonluğu ilan ettik, son maç rizeye gitmedi, o maçta da 1 gol yedik!!!!

Bu "performansı düşüyor" laflarını arkası dolu kullanalım. Sonra eğrelti duruyor.

O varken derbi kaybetmezdik. Şampiyonluğun en büyük abonesiydik.

O gitti , 2 yıldır Derbi galibiyeti SIFIR !! Hatta berabere bile kalamıyoruz, herkese yeniliyoruz neredeyse. Ligde 6. ve 4. olduk !!!!

Performansı düşmüşmüş!! Onun da sözleşmesinin bitmesine 1 yıl vardı sadece!!!

Son düzenleme:
Soylemedi oyle birsey, kaynak varsa goster, ben de sevinirim.
Gelmez dedigim isimler Clichy, Imbula ve Asamoah oldu bu transfer donemi boyunca, hepsi de dogru malesef.
Pozitif olmayi seviyorum ama bulundugumuz lig, son yillardaki kotu performans ile cazibemizi yitirdik, gercekci olmak lazim.
Gomis Umut Bulut demedim, top kontrolu ve top dagitimi konusunda Umut Bulut civarinda dedim, servis edilmezse yuhlanir dedim, Jardel de ceza sahasi golcusuydu bu O'nu kotu oyuncu yapmaz, sadece kadroyu guclendirerek onu ceza sahasinda topla bulusturmak gerekliligi icin yapmistim o kiyaslamayi.
Sıkınt yok şuan gayet iyi gidiyoruz
Gomis alabileceğimiz en iyi adamlardan biri
Umut örneği çok abes olmuş
Iyi düşünelim ıyi olsun
Iyi forumlar

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selçuk o formayı çıkarıp uzattığında benim için tamamen bitti. Arda Burak Sabri ve diğer kardeşlerini de alsın sie halı sahada oynasınlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt