- 2 Temmuz 2011
- 132.690
- 55.604
- 5.338
adnan brotherslı 2009-10 sezonu reloading
vainqueur ve lemina alınırsa benzemez 2010a
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adnan brotherslı 2009-10 sezonu reloading
Melonun defans versiyonu maicon geldi olmaz mıMelo gibisi yok dahada gelmez
Melo daha bi başka ya bambaşka topçuyduMelonun defans versiyonu maicon geldi olmaz mı![]()
Gabigol'ün menajeri Las Palmas ile görüşecek. G.Saray, Porto, Malaga, Deportivo da oyuncuyla ilgili. [La Provincia]
Gabigol'ün menajeri Las Palmas ile görüşecek. G.Saray, Porto, Malaga, Deportivo da oyuncuyla ilgili. [La Provincia]
Sneijder'a Kulup bulmasi icin izin verildi
Bulamadan dönecek,Zarar gören yine Galatasaray olacak
Galatasarayda da aynı paraya oynarım de,tudorun biraz gözüne gir.istekli görün be adam.nedir sampdoria yaAlbers, l'agente di @sneijder101010 esce allo scoperto: "Wesley vuole la @sampdoria : è la sua priorità" ������(Di marzio)
Albers : Sneijder'in önceliği Sampdoria ve bunun için 4.5 milyon euroluk maaşından vazgeçmeye hazır .
giderse belhandayı aldık size yeter dicekler beni üzen selçukun takımda kalması olacak adamın alıcısıda yokvallaha dün üzüldüm ettim,ama geçti.bundan sonra ne olacak onu merakla bekliyorum.gider ya da kalır.giderse kimi alıcaz onda aklım.
giderse belhandayı aldık size yeter dicekler beni üzen selçukun takımda kalması olacak adamın alıcısıda yok