Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
e iyi de belhandanın bonservisinin 8 milyon oldugu 1 ay önceden belliydi.niye şimdi bu kadar dert oluyo anlamadım.

halen 8 diyorsun Sergen

iyi oku 10 milyon net vermişiz

ayrıca CL için gruplara kalırsak 500 bin vereceğiz

ve yine oynayacağı her 25 maç için 250 bin daha vereceğiz

kimi alıyoruz arkadaş anlamadım kim ki bu adam bu paraları veriyoruz

Bu paraları 2 orta saha 2 stoper ve 2 beke verseler di tepki olmaz dı bence bu kadar. eğer o bölgelere bu kalibre de oyuncular alınmaz ise selçuk tolga carole semih vs oynayacaksa KUSURA BAKMAYIN DA DURSUN DA YÖNETİMİ DE ANASININ AMINI GÖRÜR. Takım an itibariyle güçlenmiş filan değil bruma wes poldi mi? belhanda gomis maicon mu ? bekleyip görelim bakalım. kilit bölgeler ne olacak.

DDjwvuuXcAE0shb

Hodri meydan!!!

halen 8 diyorsun Sergen

iyi oku 10 milyon net vermişiz

ayrıca CL için gruplara kalırsak 500 bin vereceğiz

ve yine oynayacağı her 25 maç için 250 bin daha vereceğiz

kimi alıyoruz arkadaş anlamadım kim ki bu adam bu paraları veriyoruz
bonuslar önemsiz,katkı verdikten sonra

Tarık dan da Serdar Aziz den de Amrabattan da kat kat daha büyük bir kazık.

Madem bir oyuncuya bu kadar para verebiliyoruz niye daha iyisini almıyoruz arkadaş???

1 sene kontratı kalmış ve oynadığı takımının kendisini hiç bir şekilde istemediği bir adama 8+2 Milyon bayılmak resmen soygundur.

8-10 Milyona ne oyuncular alınır be.

sent via GSC

Bu konuda katılamayacağım. Tarık ve Amrabat ile kıyaslandığında piyasası , kalitesi ile filan adam Messi kalır. Aysal'ın Amrabat ile başlayıp sonra devre arassında devam eden o dönemki transfeleri üzerine kazık yok kulüp tarihinde bence. O adamlara o paralar inanılmaz birşeydi. Burak ile Selçuk'un sözleşmelerini de koyarsan o dönemdeki akıl tutulmasını izah edemiyorum.

Para bolsa Clichy içinde 3.5 verip alalım bari

Gomisin maliyeti 15 milyon euro! Bu paraya balotelli gelirdi 3 yıllığına!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu arada bir hatırlatma

Geçen sene Uefada final oynayan Ajaxın maliyeti bu 3 transferden daha az. Yani herşey transfer değil.

Ajax kafasında takım kurarsak buralar ağlama duvarına döner öyle bir medya baskısı olur ki sezon başlamadan biter. Sorun parada değil sorun kafalarda.

Dinamo Kiev'in gondermeye calistigi adama 10 milyon euro veriyoruz, bizim gondermek istedigimiz adamlar bedavaya bile gitmiyor.
Ne ara bu kadar kotu olduk biz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt