Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda faydalı oalcaktır. Ben o konuda rahatım. Benim sıkıntım takımın güçlendirilirken bir yandan da zayıflatılması ve maliyet gibi yalanlar söylenmesi.

Mesela şu an en büyük Sniejder düşmanı Engin ŞİŞMAN abi bile Ben Arfa 6 ister, Balotelli 10 ister diye sıralıyor ama bunları üst üste koyup suya götürüp getirecek kalite ve kariyerdeki Sneijder'in parasını fazla buluyor. Belhanda'nın son 3-4 senesinden bahsetmiyor ve verilen paraları normal kaşılıyor ama o 3-4 senede Belhanda'dan daha üstün performans sağladığı ortada olan Sneijder'i kötü buluyor.

Valla 2 maç kötü sonuç alalım basını görün nasıl sallayacaklar. Bu kadar paralar veriliyorsa keşke tartışılmayacak birine verilseydi.

Ben arfa ne kadar kazanıyor haberin var mı? Turkiyeye 6 milyon dan aşağıya gelmez. Bir 15 te bonservisine bayılırsın emin ol.

Sent from my SM-G935F using GSCimbom mobile app

Bi halt bildigin yok herkese laf yetistirme pesindesin Allahin kuşu ne 15'i lan adam yillik 4,5-5 milyon euro aliyo. daha 1 ay once fransiz basinin da haberler vardi . psg 5-6 milyon bonservis belirlemis.

Younes Belhanda, Avrupa'nın en iyi çıkış yapan 3-4 takımından biri olan Nice'den geliyor... Bir hafta geç kalınsa zaten Sevilla almıştı.Sevilla alsa "İşi biliyorlar ya" diyecekler 8M€ pahalı diyor... Neye göre? Avrupa piyasasındaki adamı TR kriterleriyle değerlendiremezsin.

-karakullukcu
birak lan kazik yedik iste belhanda malin teki bunu kabul et

Kiralık oyuncu transferi mantıklı Lemina, İmbula veya Kono için opsiyonu çok uçuk olmamak kaydıyla

ben biraz haber getireyim.takım 15te ucaga binecek.kadro belli olur 1 saate...2 sene ızdırap çektik.herseye rağmen guzel bi sezon bekliyor bizi.fazla takılıp kalmayın herseye...

Medyanın güzel tuzağına çekiliyoruz istediklerini de ellerine veriyoruz verilen paralar fazla o ayrı konu ama belhandayı X kulüp 8-9 alsa ve 1 sene sonra taş gibi top oynasa ulan ne kaçırdık diyebiliriz çünkü yaşı 27 ve 4-5 sene üst düzey top oynayabilir o yüzden dediğin gibi para konusunu hesaplamaya gerek yok şampiyon olan takım geçmiş senelere göre 1.5-2 kat para kazanacak artan yayın gelirleri var asıl korkmamız gereken şampiyon olamazsak rakiplerin kazanacağı parayla aranın açılması olur bunu da engellememiz lazım

:D yoruma bak ya o zaman siz gecin kardesım transferın başına burda atıp tutmakla olmuyor balotelli gelırmıs clichy gelırmıste anca sallayın
Bizim taraftar kadar muhasebeci uzmanları yokdur bu dünyada galiba.
Git oyuncunun perfomansını vereceği katkıyı eleştir oynamaya başladıktan sonra arkadaş.

favre salak adam yav niye almış belhandayi acaba #FavreIstifa tagi acmaliyiz niceli kardeşlerimjz için böyle aptal futbolcuyu bonservisiyle istemiş birde allah allah yaw.

Oyuncuların maaşını üç ay gecikmeli ödeyip performansını düşürürsen tabi ki maaşlar konuşulur.

IMG_1867.webp

Evet Beyler Belhandaya provokatif bir Soru sordum ve cevabimi aldim.

Bu Arada en mantikli soruyu Ben sormusum

f1407966f3603ad715cd2d4e52f86bff.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt