Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cenk Gönen top oynamadan Atiba kadar para aliyor, Eray yata yata 1M TL aliyor az para degil

Senin Maicon gelmese kadrondaki en iyi stoper olan Chedjou 800 bin euroya Basaksehir'e imza atiyor, senin en kötü stoperin Semih 1.6 aliyor, en az alan Koray bile bundan fazla

Linnes ve Carolü ucuza kapattigin icin seviniyorsun da bu adamlar 4'de 1'ine oynuyordu

Cigerci 500 binden 2 milyona cikti

Tarik, Selcuk floryanin tapusu ellerinde

Trabzonun kadro disi biraktigi Cavanda'ya ayni ücreti veriyorsun

Donk Eren gibi Kasimpasanin orta sinif topcularina 1.5 - 2.5 falan döküyorsun

Yasin soytarisina zam yapmaya calisiyorsun

PAOK'ta 600 bin euro bile almayan Rodrigues'i 1.5a oynatiyorsun
Aynen lan hepsinde 3 4 kat var minimum

SM-N7500Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

belhanda konusunda aklımın almadığı nokta şu Kiev bu adamı parlarken 7ye almış biz 1 sezonluk istikrarlı forma giymesine 10 milyon veriyoruz..Yıllık ücret de skandal gibi birşey..Katarda bulamazlar böyle parayı

bakalim maicona ne kadar gömdük :D
bu üclüye rahat 20 küsür bonservis gitti gibi

arkadaslar durun bi be, daha bi kere sahaya cikmadan eziceksiniz adami maliyetin altinda.

Yeni transferler bile Dursunun yanında Sneijderle oynamak büyük bir gurur diyor. Dursun ise hala ali cengiz oyunları oynuyor

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

d92fde6fc16fa3eef130c98df07a407a.jpg

Kuşlarrr

Dün dursun ağzından kaçırdı 17.5 m bonservis harcadık diye. Ama açıkçası 5e aldıklarına hiç inanmıyorum

ben 8 diye tahmin ediyorum o civarlara alinmistir
daha gecen sene 12 milyona aldiklari adami sana niye 5e satsinlar
bana mantikli gelmiyor

Bu yillik olayini cozmemiz gerek dedikce artiyor fiyatlar..bunun da maasi 4m a yakin.para kalmadi diye orta saha bek transferi vasat olmaz insallah

bakalim maicona ne kadar gömdük :D
bu üclüye rahat 20 küsür bonservis gitti gibi
8 Belhanda ki bonuslarla 10 olur gibi
8 Maicon
2.5 gomis imza parasınıda katarsan bonservisi 5 milyon diyebiliriz

Bu üçünün bonservisi 23 milyon euro

Benim de beyin anlamıyor. Bu adam 6 ay sonra istediği takımla görüşüp gelecek sene için bonservissiz anlaşabiliyor. Adamı en iyi zamanında 8 e almışlar. Başkanları çıkıp konuşma yaptı Belhanda yi bedava ya birakamayiz biraz para almamız gerek dedi resmen 4-5 e bırakiriz dedi. Bizimkiler nasıl da gidip bu paralara alıyorlar hadi adamlar bu paraları istedi alma kardeşim başka topçumu yok mecburmusun.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

bu kargalarin duyumcusu birseyler yazmis bunlar da eren derdiyok gelecek diye seviniyorlar ahhaha

Belhanda transferi için söylenecek tek şey; tecavüz. Resmen ırzına geçmişler kulübün. Hadi Sneijder'i geçiyorum, Muslera'nın yerinde olsam 10 milyon Euro isterim. Allah belanızı versin.

Belhanda kesinlikle yetenekli iyi topçu tamamda o maliyetleri ne öyle yav

Bu kadar aceleci davranmaya hiç gerek yoktu sözleşmesi biten Lucas Lima' yı şimdiden ikna et Sneijder'i ocağa kadar oynat ocakta gönder ABD'ye bedava Lima'yı yetleştir oraya

Belhanda'ya vereceğin para+Sneijder'den gelen paraya adam akıllı kanat oyuncuları al

bu kadar para harcadik ve hala gecen sene 4. olan takimdan daha kotu takimiz.. buyuk basari

3 adama 23 milyon euro bonservis ödeyeceğiz güya bizde para yok derdik. Bu gidişle transfer dönemini 50 milyon euro bonservis ile kapatırız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt