- 27 Ocak 2010
- 131.996
- 97.027
- 5.488
Belhanda kulübüne deseydi satmassanız seneye bedava giderim bu adamlar 4-5 Milyon'u kabul ederdi zaten. Hani Bruma için söylüyordu bizim karaktersiz herif?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben pek efsanelik bir performansını göremedimözellikle 3-4 kere çok bariz ortalığa etmiş.2.55 te yaptığını bizde de yaparsa burda ana avrat düz giderler
Belhanda'nın sözleşmesi ne zaman bitiyor diye bakacaktım ama 8 milyon veriyorsak en az iki senesi daha var diye vazgeçmiştim.
Yaptı yine yapacağını dursun.
Belhanda kulübüne deseydi satmassanız seneye bedava giderim bu adamlar 4-5 Milyon'u kabul ederdi zaten. Hani Bruma için söylüyordu bizim karaktersiz herif?
hocam belhandanın 1 yıl 6 ay daha sözlesmesi vardı yani 1 yıl değil ona göre yorum yapmamız lazım
İroni yaptıysan anlamamışımişte anlatmak istediğim bu
ayrıca küfür etmek bize yakısmaz
Rus sol bek kesin transfer için geliyor. Top emojisi koymuş storysine. Ama kime geliyor bilmiyorum.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Vikiye belhanda yazip basarilar kısmına bakabilirsin"Ligue 1 Yılın Oyuncusu" olduğuna dair bir link yada kanıt var mıdır?
Mauricio Isla Şili'nin Darijo Srna'sıdır. Tudor'un basit oynayan, hızlı çıkan, tempolu oyununa uyacak bir isim.
"Ligue 1 Yılın Oyuncusu" olduğuna dair bir link yada kanıt var mıdır?