- 12 Haziran 2011
- 72.162
- 21.744
- 2.893
Hayır değil
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır değil
2000 doğumlusun herhalde
''Şımarıklık'' konusunda ikna olmam için yeterli veriler sunmuyor bu paylaştıkların. O an için çok şiddetli ağrılarla, kendisini maça devam edemeyecek derecede kötü hissetmiş olabilir; unutulmasın ki ağrı subjektif bir kavramdır. İlle de bir kemiğinin kırılması, ekleminin hasar görmesi, lifinin atması filan gerekmiyor yani. ''Ağrım var dedi, MR da bir şey çıkmadı; demek ki sakatlığı numaradandı!'' gibi bir yaklaşım cahillikten başka bir şey değildir; önemli bir sakatlığı yoksa, ağrıları geçmişse de sonraki ilk antrenmana da çıkabilir pekala. Bir hekim olarak söylüyorum bunu...Serdar Aziz için Fatih Terim ego yapıyor tamam da Tudor’da aynı sebepten kesik atmamış mıydı? Bir Fener maçında ilk yarıda saçma bir sakatlıkla çıktı ama hemen sonraki idmana çıktı sonraki hafta TS maçında Tudor kesik atıp 11’e almadı 4 yedik.
www.hurriyet.com.tr/sporarena/galeri-igor-tudordan-serdar-azize-derbi-ayari-40629450/3
Hoca egolu tamam ama Serdar’ın bu ilk şimarıklığı değil?!?! Tudor deli hoca şimarık Serdar iyi diyorsanız ona birşey diyemem.
ilk isim Donk olur da 2. isim sıkıntıBeyler şimdi hepinize çok çok zor bir soru soracağım. Hazırsanız soruyorum. 2 yabancı forvet aldık diyelim, yabancı sayımız 14 oldu. Maç kadrosuna 12 yabancı yazabiliyorsun. Hangi 2 oyuncuyu kadro dışı bırakırsınız? (Alıntı)
Böyle bir şeyde vardı dimi ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
pato'ya inanmayalım mı?ne Pato'su yahu Alan'ı alamadılar daha
Beyler şimdi hepinize çok çok zor bir soru soracağım. Hazırsanız soruyorum. 2 yabancı forvet aldık diyelim, yabancı sayımız 14 oldu. Maç kadrosuna 12 yabancı yazabiliyorsun. Hangi 2 oyuncuyu kadro dışı bırakırsınız? (Alıntı)
Beyler şimdi hepinize çok çok zor bir soru soracağım. Hazırsanız soruyorum. 2 yabancı forvet aldık diyelim, yabancı sayımız 14 oldu. Maç kadrosuna 12 yabancı yazabiliyorsun. Hangi 2 oyuncuyu kadro dışı bırakırsınız? (Alıntı)
Senol köpegi dün macdan önce görmüstüm dediSKANDAL; Akhisar Spor - Bjk maçı
Esame listesi federasyonu n sistemine girilirken 12 yabancıyı gectigin anda sistem uyarı veriyormus. Yani 13 yabancı sistem uyarı verdiği halde kaydedilmiş.
Pislikler başladı gene
Belhanda gitti, Savanier geldi mi
Donk ve diğer bek yüzde 90 ihtimalleBeyler şimdi hepinize çok çok zor bir soru soracağım. Hazırsanız soruyorum. 2 yabancı forvet aldık diyelim, yabancı sayımız 14 oldu. Maç kadrosuna 12 yabancı yazabiliyorsun. Hangi 2 oyuncuyu kadro dışı bırakırsınız? (Alıntı)