Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhandanin feghouli ve mariano ile cok etkili isler yaptigini dusunuyorum sahsi olarak cok begenmesem de hareketliler surekli yer degistirerek rakibi dengesiz yakalama sansi buluyoruz

Sinan konusunda biraz iyimser bir yorumda bulunmus olabilirim renktas hakaret olmadikca her goruse saygim var
Sinan surekliligi olan bir topcu degil, ft elbette oynatacaktir lakin dokulen saclarimizdan baska bir sey elde edemeyiz imho.

Akbaba da belhandanin yerini dolduramaz lakin oynasa onune dusen 1-2 topu golle sonuclandirir en fazla, zaten iyi olmayan fizik/kondisyon ozellikleri sakatliktan sonra cokmus olacak fayda beklemek anlamsiz.

sizi bilmem de bu marcao benim icime sindi acikcasi. en kötü zarar etmeden bir yerlere satariz. maiconu satip daha iyi bir yabanci stoper alabilirsek daha verimli olabilecegini düsünüyorum.

Kac brezilyali oldu? Walla takimda ki brezilyalilar yerlilerden daha fazla olacak

Sinan surekliligi olan bir topcu degil, ft elbette oynatacaktir lakin dokulen saclarimizdan baska bir sey elde edemeyiz imho.

Akbaba da belhandanin yerini dolduramaz lakin oynasa onune dusen 1-2 topu golle sonuclandirir en fazla, zaten iyi olmayan fizik/kondisyon ozellikleri sakatliktan sonra cokmus olacak fayda beklemek anlamsiz.

Goruslerine katilmiyorum ama saygi duyuyorum

Maicon kaldi artik ama yazin guzelce yollari ayirip yerine LUYINDAMA'yi getirmek gerek

Marcao - Luyindama = Avrupa'da basari

Hani bi video vardi
Sezai mi :)
Ik8rBo.gif

Son düzenleme:

fenerın stopere bukadar ihtiyacı var mı yav. normalde heriflerin derdi problemi bambaşka olması gerekmiyormu?
savunmayı ve kaleyi tamamen yerli yapıp olası bi yabancı kısıtlaması içinmi hazırlık yapıyor diyecem ama adam baya baya panik atak hareket ediyor gibi. inş. bu acemilik dönemi baya uzun sürer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt