Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ünal Karaman: "Kulübün evladı, camianın çocuğu falan bu laflar kulübü maddi anlamda batıran sözlerdir. İşe yaramaz adam kulübün çocuğu diye 15 yıl ona mı bakacağız?"

Çok doğru söylemiş adam. Evlat seviciler gitsinler kendi şirketlerinde baksınlar evlatlarına!

Huddersfield bugün acaba sürpiz yapıp puan koparır mı City den? Herkes ölümüne City ye yükleniyor.

Lig sonuncuları zaman zaman böyle ligin zirve takımlarından beklenmedik puan koparabiliyor.

Beraberliğin 8,50 oranı var. Deneyeceğim herhalde ben bugün bi. Maçın 0-6 falan bitme ihtimali de epey yüksek tabi :D

sent via GSC

Lig basladi yaprak kipirdamiyor. Hani forvetler cebine koyim

Huddersfield bugün acaba sürpiz yapıp puan koparır mı City den? Herkes ölümüne City ye yükleniyor.

Lig sonuncuları zaman zaman böyle ligin zirve takımlarından beklenmedik puan koparabiliyor.

Beraberliğin 8,50 oranı var. Deneyeceğim herhalde ben bugün bi. Maçın 0-6 falan bitme ihtimali de epey yüksek tabi :D

sent via GSC
O gun bugun degil

pato alan fegh mariano belhanda her maç resital yaparız ama nerdee patoyu alacak çap

Alan ile tetteh geldi mi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir ara adimizin gectigi Nantesli Emiliano Sala 17 miljon euroya Cardiff'e transfer olmus

Bu saatten sonra Mükemmeliyetçilik yerine Pragmatizm olmalı düşünce noktamız...

İki forvet olmazsa olmaz. Standardı ve kariyeri bilinen birinin yanısıra; makul maliyetli, potansiyel vaad eden genç bir forvet oyuncusu transfer edilmesini tercih ederim.

Yabancılardan giden olmazsa başka transfer beklemiyorum. Maicon gidecek gibi görünüyor ki o durumda oluşacak kontenjanın orta saha için kullanılmasından yanayım. Sezon sonunda Ndiaye, Selçuk, Belhanda, Feghouli gidecek büyük ihtimalle; geriye sadece Fernando kalıyor ki talibi çıkarsa o da gönderilebilir. Tümüyle boşalması muhtemel orta saha hattı için hiç olmazsa bir adet sağlam oyuncu şimdiden takıma kazandırılmalı...

Planlama bu şekilde yapılırsa Donk' u sıklıkla stoper olarak ilk 11 de görürüz. Orta saha oynamak için temposu eksik kalıyor zaten...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt