Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün aksam yedek kulübemiz:
ismail cipe
ahmet calik
gökay güney
ömer bayram
emre tasdemir
ryan donk
celil yüksel
selcuk inan
yunus akgün
mugdat celik

Linnes için bana kızacaksınız ama vasat idarelik bir oyuncu fazlası değil. Bizim yedeklerimiz kendini geliştiren potansiyelli oyuncular olmalı. Linnes, yıllardır gelişim göstermedi ne kötü oynadı ne de çok iyi.

Dün wolves maçında ruben nevesi izledikten sonra bu tarz bir adama ne kadar ihtiyacımız olduğunu hissettim.. Lükse bak moutinho neves 2lisi aynı anda oynuyor.. Oyun hızını kontrol edebilecek yeri gelince 40-50 metrelik nokta pas atacak bir beyne ihtiyacımız var.. Bizimkiler ya çok iyi oluyor ya çok kötü arası yok.. Heyecan verici tek paslarla giderken aniden topu kaptırabiliyoruz.. Daha kontrollü oynamamız lazım ve bunu yönetecek bir isim yok maalesef

Muğdat-Donk-Ömer'in sözleşmesi bittiği için gönderilir.Selçuk ile konuşup jübilesini yaptırırlar.Ondan sonra da hocalık eğitimini alır Hakan Balta ile ikisi alt yapı hocalığına başlarlar.Selçuk'un koşacak hali yok ama Tugay Kerimoğlu'ndan bu yana en iyi Türk orta saha oyuncumuz.Gençler için faydalı olur.Ahmet Çalık ise bu kondisyonere fazla dayanamaz başka bir kulübe transfer olur.

DxTyvlkX4AATvtM.jpg

Ozan tufan fena oynamiyor .. bence bizimkiler taraftardan çekinip almadı :)

Yönetim İstifa

Derhal ekibimize dahil edilmelidir.

10210986-640x480.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt