Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
19 gun ban yedim biri yuzunden, forumda adalet yok, belli bir tayfa var

Transfer hakkinda tek yorumum var bu saaten sonra forvet alan yonetimin de abv.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Yorumumu hangi delikanli duzeltti?

Berke Deniz niye bu kadar kollaniyor?

Yorumda kufur falan yoktu.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Başakşehir maçına baktım.. Hakme "VAR" ın devre dışı kaldığı pozisyonlarda resmen Başakşehir i korumaya odaklanmış..

Yani bu sene bunları şampiyon yapacaklar..

Bizim emir almış sığırlar da hala bilerek transferi geçiktiriyorlar artık iyice şüphe uyandırıyor yaptıkları

Balotellinin iki senecekleri var eger dogruysa haber. (Nice, marsilya'ya gitmesine izin vermiyormus)

1. Genoa
2. Galatasaray
3. (Yada son anda adadan bir teklif, sanmiyorum)

bu yorumu da begenin alıngan zat ve antu ekibi.ota bıoka atlamayın ben sanıp.neyse ben duyum bakayım abi
Olm sen niye boyle alingansin. Ben seni kastetmedim, likelayanlar da kimi kastettigimi anladiklari icin likeladilar. Forumda seni sevmeyen oldugunu sanmiyorum niye bizi uzuyorsun sergeeeeeennn sergenn.

alıngan zat ve antu ekibi anlamadan yorumunu hemen begenmiş murat abinin,ocakcı mehmet aga sanırım kastettiği

Senin sevmediğin mesajı beğenen antucu mu oluyor.. 6-7 yıllık üyeyim şurada benim 1 kişi antu olduğumu iddaa etmez..
Mehmet ocakın adını ilk kez gördüm belki de dikkat etmemişimdir lakin ben like verirken isme cisme pek bakmıyorum içeriğe bakıyorum çok da doğru bir söz var ortada.. Önceden atmadıysan 151.engeli de ben rica edeyim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt