- 26 Mart 2012
- 7.332
- 2.004
- 1.938
SON DAKİKA - Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da Tetteh olmuyormuş. Bugün bana gelen bilgi o yönde..." (CNN Türk) Süper Lig on Twitter
o zaman h.o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SON DAKİKA - Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da Tetteh olmuyormuş. Bugün bana gelen bilgi o yönde..." (CNN Türk) Süper Lig on Twitter
Arkadaşa yanlış bilgi vermişler manu abimizden iyi mi bilecekSON DAKİKA - Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da Tetteh olmuyormuş. Bugün bana gelen bilgi o yönde..." (CNN Türk) Süper Lig on Twitter
Oyun stilinden bahsedecek olursak;Tetteh bir pivot forvet yani santrafordur. Pozisyon alma ve ceza sahası içinde boş alan yaratma konusunda çok başarılıdır. Uzun boyu ve güçlü fiziğine rağmen estetik bilek hareketleri ve klas çalımları ile göz dolduruyor. Bitiriciliği ön planda uğur on Twitter
Sayılarla bahsedecek olursak maç başına %66 başarılı pas,5 dribling ve 1,6 top kapma ortalaması var. Oyuncunun zayıf noktalarından bahsedecek olursak; Duran toplar,uzaktan şutlar ve atak başlatmada geliştirmesi gereken bir kaç unsurdur. uğur on TwitterSON DAKİKA - Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'da Tetteh olmuyormuş. Bugün bana gelen bilgi o yönde..." (CNN Türk) Süper Lig on Twitter
sallıyor yav. bitiriciliği ön plandaymış. videolarda guiza gibi duruyor. nasıl bitiricilikmiş oOyun stilinden bahsedecek olursak;Tetteh bir pivot forvet yani santrafordur. Pozisyon alma ve ceza sahası içinde boş alan yaratma konusunda çok başarılıdır. Uzun boyu ve güçlü fiziğine rağmen estetik bilek hareketleri ve klas çalımları ile göz dolduruyor. Bitiriciliği ön planda uğur on Twitter
Sayılarla bahsedecek olursak maç başına %66 başarılı pas,5 dribling ve 1,6 top kapma ortalaması var. Oyuncunun zayıf noktalarından bahsedecek olursak; Duran toplar,uzaktan şutlar ve atak başlatmada geliştirmesi gereken bir kaç unsurdur. uğur on Twitter