Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transferlerden sonra para kalirsa kesin birileri alinip (haraslin gibi) kuluplerinde kalmali su an yabanci yeri olmadigindan ve seneye gelmeli ama tabii ki bizim capsizlar boyle seyleri dusunemeyecekler. Boylece ffpden yirtarsin seneye ve yeni adamlar gelir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yuksek maasli ve yasli oyunculara karsiyim ama Gaitan'i formamiz altinda gormekte mutluluk duyardim.35 yasinda bile fark yaratir.
Zaten benimki laf olsun diye alamayız da işte bir ukte olarak paylaşmak istedim burada dediğin gibi gelse yaşından filan bağımsız oyun zekasıyla bile çok net fark yaratır ama işte daha 1 yıldır forvet alamıyoruz o sol kanata da uzun süre adam almayız muhtemelen.

Forvet istiyoruuuuuzzzz
Forveeeet istiyooruuuuuzzz

A.Albayrak:
8BEA82FF-0D3F-438E-99AC-A63A497E57FB.webp

Galatasaray, Alan ve Kulübüyle büyük ölçüde anlaştı. (NTV Spor)

gel lan artık geliyosan yeterrrrrrrrrrr

Ya Alan ile Tehteh gelsin kına yakarız , pato falan uydurma

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nöbeti bıraktım ben artık renktaşlar, yaklaşık 4 gün oluyor. Transfer yapmicaz boşuna bekliyorsunuz.

Ya arkadaşlar ne patosu biraz gerçekçi olun sonra üzülüyorsunuz işte .. artık böyle seyler ile gaza da gelinmez .. bunlar Dubai a alan icin gitti .. belli ki bitiremiyorlar uğraşıyorlar .. tehteh alan diyorum ben

Yönetim İstifa

31 ocak apo : alani icin ugrastuk cok ugrastuk ama klubu ile uzatmistu. Arkadaslar biz bu riske giremeyuz. Bizum sokaga atacak paramuz yok.

Ya arkadaşlar ne patosu biraz gerçekçi olun sonra üzülüyorsunuz işte .. artık böyle seyler ile gaza da gelinmez .. bunlar Dubai a alan icin gitti .. belli ki bitiremiyorlar uğraşıyorlar .. tehteh alan diyorum ben

Yönetim İstifa

Bu Dubai olayı ne ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Her gun 2-3 forvet aliyoruz hayirlisiyla.

Sen miydin sevgili mi Çalan?
Anladımki forvetler ALAN
Sen olamazsın bu canımı acıtan
Beni forvetsiz koyan

Ben miydim kombine almayan?
Sucuk ekmekle doymayan?
Bilmyordum komisyoncu olduğunu
Nasıl yaptın bana bunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt