- 3 Haziran 2015
- 56.742
- 65.878
- 4.143
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pato 6 alan 4.5 ancaPato - 5 M € Bonservis - 4 M € Maaş - 5 B € puan başı
Alan - 3.5 M € Bonservis - 3.5 M € Maaş - 5 B € puan başı
İkisininde sözleşmesi 1 yıl sonra bitiyor şu şartlarda mükemmel olurdu, Ulan Pato gelmez modundaydım da Erhan Telli'nin paylaşımı sonrası acaba mı demeye başladım.
Bu orta saha zayıf kalmaz mı? Özellikle orta sahası iyi olan bir takıma karşı
Bu arada sinan ne kadar beyinsizde olsa forvette iş yapıcağını düşünüyorum bende hatta Sinan’a ara sıra şans verirsek 3-5 milyon bonservis bile kazandırır diye düşünüyorum
Pato - 5 M € Bonservis - 4 M € Maaş - 5 B € puan başı
Alan - 3.5 M € Bonservis - 3.5 M € Maaş - 5 B € puan başı
İkisininde sözleşmesi 1 yıl sonra bitiyor şu şartlarda mükemmel olurdu, Ulan Pato gelmez modundaydım da Erhan Telli'nin paylaşımı sonrası acaba mı demeye başladım.
Eve(inşaata) geçmemiz gerekiyordu o yüzden erken kalkmak zorunda kaldım HocamKenancığım tatil olunca sabahın 8inde kalkıyorsun biz bir yere çağırsak 2de zor geliyon
Ligde ilk yarıda ve CL'de toplam sekiz maç ilk 11 forvette oynamış ancak tek bir gol atamamış bir oyuncu Sinan. Forvette de kanatta da iş yapamaz. Galatasaray'da üstlenebileceği tek rol tıpkı geçen sezonki gibi maçların son 20 dk'sine oyuna girmek olabilir. 500-600 bin Euro'ya uzatılırsa uzatılsın 2 yıl, fazlasına gerek yok.
Dubaidan Alan ve Pato beraber gelecekmis1) erhan telli kim?
2) ne paylaştı?
Yerli savunmacı lazım arkadaş. Yerli kalitemiz çok düşük.
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yerli savunmacı lazım arkadaş. Yerli kalitemiz çok düşük.
HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dubaidan Alan ve Pato beraber gelecekmis
Adasim diye demiyorum ama Sinan Gumus idare ediyor gene zor donemde cikip isini yapiyor renktas. Her futbolcu ilk onbir oyniyacak diye birsey yok. Turkiye ligi ve kupa icin Sinan fena degil. Iyi demiyorum dikkatini cekerim
savanierYok renktaş efecanla falan olmaz bize yabancı baya baya kalite bir isim lazım.. yerlilerden kimse olmaz illa yerli olacaksa da isteyeceğim tek adam irfancan olurdu onu da başak bırakmaz..
Sonradan oyuna gireceği, kupa maçlarında oynayacağı bir durum kabul edilebilir ama Sinan Galatasaray için çok da önemli bir adam değil. Hatta yerli olmasa gönderin gitsin derim de elimizde yerli oyuncu yok.