- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alan'in yanina gelecekte satabilme imkani olan Tetteh alinmali. Son durak topcusu degil. Pato'yu severim ve cok isterim ama Alan geldiyse yanina Pato degil Tetteh alinmali. Artik oyuncu satmaya alismaliyiz.
Alan'in yanina gelecekte satabilme imkani olan Tetteh alinmali. Son durak topcusu degil. Pato'yu severim ve cok isterim ama Alan geldiyse yanina Pato degil Tetteh alinmali. Artik oyuncu satmaya alismaliyiz.
Devre arasi gommelisin imkanimiz varken cunku sezon sonu boyle bir para olmayacaktir.Ben de devre arası kimse için 8-9M bonservis gömmemeliyiz diye düşünüyorum.
Bu yonetim aslinda bize 3 unude borclu
teteh kac yasindadir...........
Devre arasi gommelisin imkanimiz varken cunku sezon sonu boyle bir para olmayacaktir.
Kemik yasi mi? Pasaporttaki yasi mi? Gercek yasi mi?
iste 3kagit olmayan yasi ahbab
O fiyatlara oyuncu bulmak kolay degil, artik Siradan Avrupa kuluplerin cogu bu tarz miktarda bonservis oduyorlar (7-10 milyon euro). Italya da siradan takimlar olsun ve ileride daha buyuk paralara satiyorlar. Bundan cekinmememiz lazim bence. Maasi dusuk olsun ama bonservisi imkanin varsa biraz yuksek olabilir.1 ila 4M arası genç oyunculara gömüp onları Rodrigues misali katlayarak satmak daha uygun bence.
Sanmıyorum ama Alexandre Pato gelirse formasını alırım.
ft istemez pato falan. sneijder'i de istememisti.
yildiz adam calisma kulturune uymaz bir kere
tutturur tetteh kazmasini alin diye yuzyilin kazigini yeriz
veya sabri'yi geri alıp onunla birlikte açıklarlar daha çok tepki alırlarsemih cöpünü kap'a bildirmedilerse tepkiden dolayi. en azindan forvetin biriyle beraber aciklarsak daha az tepki ceker diyorlardir.