Emre Karaca
10 Numara!
- 27 Kasım 2008
- 14.586
- 2.266
- 1.778
harika dimif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
joga bonito------------Muslera-------
Mariano-Marcao-Maicon-Yuto
------Ndiaye-Fernando
-----Feghouli-Belhanda-Alan
-------------Pato
Bune laaaaaaaaan
Macin ilk yarisinin ilk yarim saati forumdan takip etmistim, millet asip kesiyordu 3 gol atti ardindan 50-70 ler konusuluyor. Te Allahim yarabbimOnyekuru seneye 50-70 milyon bonservis ile PSG'ye gider..
bahsettğim şeyi anlamadın ama neyse uzatmayım selçuk,burak tayfasıyla benzer yanı yok zaten,ayrıca belhandanın kendisi sıkıntı zaten arkadaşı melek olsa nolurolur mu öyle , kötü arkadaşı olan her türlü sıkıntıdır. bkz:burak,selçuk tayfası
Ne alaka?
mangala, maicon yerinePato + Alan + sağlam bir stoper (belki ayrılacak yabancı bir oyuncumuzun yerine) =
Ekli dosyayı görüntüle 38534
Balotelli > Pato > Alan > TettehAlan > Pato > Tetteh benim sıralamam böyle
Beto saglam kaleci yalniz hatta musleradan sonra bence ligin en iyisiMuslera
Mariano Semih Marcao Linnes
Fernando Ndiaye
Feghouili Onyekuru
Pato Alan
Yedekleronk,Emre,Sinan...
Karşısında Beto...![]()
Ezbere konusuyorsun orta sahada en iyi topa basan adamlardan biri belhanda fegte gerektiginde iyi basiyor fiziği yettigince vizyonlu olmak ezbere konusturmayi gerektirmez.ben orada top rakipteyken rakibe basmayacak 4 tane adam görüyorum.
feg, alan, pato, belhand.
yani büyük sıçış olur
akşam pizza söylicem babişeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyt
Sağlam kalecide olsa geçen sene Yasin-Rodrigues-Maicon üçlüsü üzdü Beto'yu..Beto saglam kaleci yalniz hatta musleradan sonra bence ligin en iyisi
SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi