Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Cengiz PC oyunlarina falan ilgi duyan biri, o yüzden trollük kültürüne yakin oldugunu düsünüyorum ve bu Semih KAP'inin asil bomba öncesi bir trolleme oldugunu umuyorum.

uefa listesine marcao ve semih garantilendi.
bu durumda 1 tane forvet gelir veya semihi yazmazlar listeye.

semih erken açıklandığına göre akşama umarım başka bi kap patlar

oh be, tekrar yazabiliyorum

Alan ve Pato gelirse müthis seyler olabilir, müthüüüs

iste bekledigimiz kap haberi

Semih'i açıkladıklarına göre forvet kapıda yarın gelir en geç. Semih'i açıklamak için forvet transferinin bitmesini beklediler bence tepki gelmemesi için.

gecen sezon sampiyon olduk ama bizi inanılmaaz dogradılar.kasımpaşa maçında verilen penaltı,akhsiarda verilen penaltı,içerde göztepe ve karabükspor maçlarında verilen penaltı,kupada aksisar maçında yediğimiz bir golün ofsayt olması,yine süper kupada danynin atılmaması vs.

2017de bjk hakemler sayesinde sampiyon olmuş.Galatasaray yine müthiş dogranmıs.ya 2016 ya da 2017 de toplam 10 penaltımız verilmemiştir.bunun videosu da vardı.2018 de bjk şampiyonluk yarısına yine hakemler sayesinde sokulmustur.aynı tiyatro bu sezon da devam etmekte ,GS ve trabzon maclarında bjkye 4 puan hediye edilmiştir.ve

basaksehir bu sezon önce inceden desteklenmiş daha sonra gözümüze sokularak maçlar almaya başlamıstır.dünkü trabzon macı buna örnek.

fırat aydınus,mete kalkavan,halis özkahya,ali palabıyık,bülent yıldırım,hüseyin göçek,baırş şimşek ve cüneyt cakır şaibeli hakemlerdir.tff ve hakemlerinini bütün pislikleri uefa fifa nezdinde son bulmalı ve cezlandırılmalıdır.bjk denen yavsak kulüp küme düşmelidir.

Sirf Semih kapinda kalmaz bence. Taraftar yoksa cosar. Forvet kapi bekliyoruz bugün aksama kadar

KAP’ın saat 17.00’dan sonra kapalı olduğuna dair şehir efsanesi de çökmüş oldu böylece.

Bugüne bir KAP yeter. Başka duyuru olmaz bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt