Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Semin Prag'da ne kadar maaş alıyorsa vermek zorundasın bedelsiz kiralıyorsun ne olacaktı ?

Zaten Belhanda out Savanier in yapip bir de Mariano'yu kovmak suretiyle yerli sag bek bulup kanatlara bir de Haraslin'i getirirsek CL h.o

Ha gerci Fernando hiyarini da paketleyip cift cigerli Kante modeli DM bulmak gerek
Bu yönetimde Belhanda out,mariano out olur sadece gelen kimse olmaz. 6 aydır forvet alamadı adamlar.

fbli arkadaşım semih 700bin euro maaş alacak diye dalga geçti benimle buna kim inanır salak adam hahahahahah dedim
Berkay sen nasıl Galatasaraylısın harbiden anlam veremedim ne zaman olumsuz bir durum görsem hemen onda tek like sen varsın, hayatın bu takımı Fenerle kıyaslayıp, boklamak ile geçiyor. Ne çeşit bir taraftarsın arkadaş anlamadım. Bu minvalde kimseye mesaj yazmamışımdır forumda ama sen gerçekten ilginç bir tipsin, hani olumsuzlukları eleştirmek değil seninki sürekli bir kıyas ve alay.

Moses ---- fb eğer doğruysa iyi iş yaptılar derim

Şükürler olsun bugün de kimseyi almadık

Forvet nerde la forvet ...

Berkay sen nasıl Galatasaraylısın harbiden anlam veremedim ne zaman olumsuz bir durum görsem hemen onda tek like sen varsın, hayatın bu takımı Fenerle kıyaslayıp, boklamak ile geçiyor. Ne çeşit bir taraftarsın arkadaş anlamadım. Bu minvalde kimseye mesaj yazmamışımdır forumda ama sen gerçekten ilginç bir tipsin, hani olumsuzlukları eleştirmek değil seninki sürekli bir kıyas ve alay.
bu mesajda kıyas nerde

Fbli herhangi birinin baska baska bir takimla dalga geçmesi ???

Tek forvet alınacakmış bütçe yetmiyormuş

OA B.K Atan arkadaşı febeşin kacıncı sırada olduğundan haberi varmı? :D

bu mesajda kıyas nerde
O mesajında kıyas geçtiğini iddia etmedim zaten anlaşılması pek zor değil ama yineleyeyim; forumda attığın mesajların teması kıyas ve alaydan oluşuyor dedim sadece şimdi geçmişe dönük senin mesajlarını araştıracak kadar dert edinmedim açıkçası bu durumu sadece sormak istedim.

Moses bu lige gelmis en iyi kanat oyuncusu olur

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O mesajında kıyas geçtiğini iddia etmedim zaten anlaşılması pek zor değil ama yineleyeyim; forumda attığın mesajların teması kıyas ve alaydan oluşuyor dedim sadece şimdi geçmişe dönük senin mesajlarını araştıracak kadar dert edinmedim açıkçası bu durumu sadece sormak istedim.
tamam kıyas yaptığım mesajlardan 1 örnek alabilir miyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt