Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ruzgarla devrilen semihin 6 dakika kosunca bites selcukun cok mu iyi fizigi. Idmanda 200 metre kosunca yeni dogmus cocuk gibi duran ahmet calikin cok mu iyi fizigi.

Gecicez bu isleri. Fizik argumani yapilacaksa as takimda oynayanlarin domuz gibi olmalari lazim. Yerlilerin neredeyse hepsi bok gibi fizik olarak.

Next

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
evet o saydığın topçuların daha iyi fizikleri altyapı oyuncularından

Bir gecnlerde fizim yok yok diyorlar, sanki mugdat ta messi de neymar da mbappe de fizik var. Futbolcu denince akliniza hemen Drogba fizigi geliyor belki ama oyle birsey YOKM

Gerilim had safada modlar nerde forvet nerde
images (2).webp

Bu Abdüllle Cengiz yaşlandırdı bizi

Saçıma ak düştü koduğum yerinde

Hata orda iste sergen. Sende mi bu yemi yedin. Yapma Allah askina.

Ne rotasyonu. Rotasyon semih ahmet gibi leslerle yapilmaz. Gokay onun gibi genclerle yapilir.

Millet 16 17 yasinda cocugu as takimda oynatiyor. Biz 21 yasindaki adami a takima alalim mi diye tartisiyoruz.

Cok gerideyiz cok.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
fatih hoca 18 yasındaki ozanı oynatıp iyi paraya sattırdı.16 yasındaki mustafaya da şans verdi.daha ne yapsın...gökay 19 yasında ayrıca

semih rotasyona alındı.mirandalar bekliyodunuz ama olmadı işte
E kendi agzinla söylüyorsun Sergen.
Bizim Serdar ve Ozan varken bile As bir stoper ihtiyacımız vardı, Biz Semihi kiralayip Marcaoyu aldık. Hadi Marcao iyi cikacak gibi gözüküyor ama Semih ?
Bak sana en basitinden söylüyorum Maicon bizim takimin 3.stoperiyken suanda as stoperi konumuna geldi.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Semihe karşı hakli tepkiler var. Insan ister istemez yeni yuzler gormek istiyor ve yıldız bekliyor. Kacimiz Semihin son yillardaki maçlarını takip etti? Belki elle sayilamayacak kadar azimiz yapmistir. Ister istemez Avrupa gormus bir oyuncu artik. Kendine birseyler kattigina inanmak istiyorum. Ben ümitvarim bu konuda.

sayın inan edin başkanla en az onun kadar sayın apoya ettiğim ayıp sözlerden ötürü 1 haftadır giremedim foruma ilk mesaj forvet nerde lannnnnn

10 gün kaldı hala forvetler yok

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt