Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.346
- 66.451
- 5.003
Erenle serdarı yollarsak 4 × 6 = 24 milyon tl karSemih'e 6 aylık verilen para 600 bin Euro X 5 TL = 3 milyon Tl.. kar gitti..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erenle serdarı yollarsak 4 × 6 = 24 milyon tl karSemih'e 6 aylık verilen para 600 bin Euro X 5 TL = 3 milyon Tl.. kar gitti..
Ohh iyi yarın borsada yükselir hisseKAP - Şirketimiz, 1 Haziran 2018 - 30 Kasım 2018 döneminde 2.900.609 TL kar etmiştir.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Erman fırata çok pis taktı
bi durum olmaz yine boşuna beklemeye gerek yokGece hareketli olacak anlaşılan. Sabah işe gitmeyecekler kahvelerinizi hazırlayın
Nasil anladin bunu renktas?Gece hareketli olacak anlaşılan. Sabah işe gitmeyecekler kahvelerinizi hazırlayın
Fırat,halis,barış.cüneyt,ali,bülent bunlar hep aynı yolun yolcusuFiratin ne mal oldugunu anlamak icin profesor olmaya gerek yok. Firat aydinus kopegi ligin kaderini etkileyen bir kopektir.
Adam 10 numara değil ki bunu kendisi ısrarla söylüyor zaten.Belhanda kadar koşan basan mücadele eden bi 10 numara söyleyin..
Söylediğiniz 10 numara .. 8 milyon euro civarında alınabilsin ..
Life plus ney hocam anlamadım kusura bakmaLife Plus diyolar.

Adam 10 numara değil ki bunu kendisi ısrarla söylüyor zaten.
Nasil anladin bunu renktas?
bekle bekle öldük bittik renktaş..bir yerimize sokmadan kap aciklamiyoruz artik. Semih bugün antrenmana katildi, anca acikladilar. Getirirler sessiz sedasiz, carsamba veya persembe kap gelir
Life plus ney hocam anlamadım kusura bakma![]()
Ne kusuru hocam.Turkcell'in eğlence kanalı. Ntv Spor-A spor yorumcularını karıştırmışlarLife plus ney hocam anlamadım kusura bakma![]()