Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.328
- 66.441
- 5.003
Benim için bu konuda en efsanesi elano transferidir.sabaha karşı resmi site açıklamıştı transferi üstelik adamın hiç ismi bile geçmiyordu transfer haberlerindeBir gece ansızın
![]()
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim için bu konuda en efsanesi elano transferidir.sabaha karşı resmi site açıklamıştı transferi üstelik adamın hiç ismi bile geçmiyordu transfer haberlerindeBir gece ansızın
![]()
![]()
Haldun Üstünel zamanında isimler zaten basına hiç sızmıyordu o dönemde transfer beklemek müthiş heyecanlıydıBenim için bu konuda en efsanesi elano transferidir.sabaha karşı resmi site açıklamıştı transferi üstelik adamın hiç ismi bile geçmiyordu haberlerinde![]()
Aynen. Bi de çoğu gece geliyordu. Tam nöbet tutmalık dönemdiHaldun Üstünel zamanında isimler zaten basına hiç sızmıyordu o dönemde transfer beklemek müthiş heyecanlıydı
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam 1.18den girdim yaza kadar 2yi görecek borsa uzmanlarına göre olası bi şampiyonlukta daha da yükselmesi mevcut
evet şubattaki 35. yaş gününü selçuka pasta kestirirek kutlarız..Adebayor ayrılmak istiyor. Demba geleceğine Adebayor iyi olur bizim takima
Bir gece ansızın
![]()
![]()
pasta başına 20 bin euro indiriyodur..Selçuk pastalardan bahşiş alıyormudur sizce ?
Ne alaka.30 kasıma kadar olan sürecin mali durumu hesaplanıyor sadece o tablodabilerek kar aciklansin diye forvet transferi yapmamistir bu yalancilar.
ISTIFA!