Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demba ba gelmez gelemez...

Gelirse de bu zat gidene kadar golf izlerim bizim maç saatlerinde sakin şekilde.

Alan,pato,tetteh,balotelli bunlardan ikisini alın tamamdir ba nedir zaten bide belhanda ve maiconu yollayip savanier ve iyi bir stoper alirsaniz harika bir ara transfer donemi gecirmis oluruz zamanlama hariç...

Evet pato istanbulda diye söylenti yayalım yalanlamazlarsa pato h.o diyelim :D

Sinirden elimdeki çay bardağını kıracaktım az daha Allah'tan yalanlandı. Bir tane es kaza topu direğe çarptı diye şikeci değil diyorlar. Hayır maçı 90 dk izlemesek inanacağız. Biz bjk gibi omurgasız değiliz böyle bir transfer hiç yakışmazdı.

Nagatomoyu İtalya bağlantılarıyla tabiki Terim aldı. Onyekuru scout transferi başka kim var?

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Semih,Mugdat,Emre Tasdemir,Akbaba,Onyekuru,Nagatomo bunlarin hepsi Terim onayli transferler.Menajer onerisi,scout tavsiyesi onemli degil.Onemli olan hocanin onay vermesi.M.Cengiz oturup oyuncu mu izliyor?Ha bu dedigim Terim elestirisi degil.Sadece transferler hocanin kontrolunde diyorum.

Fransa'da şike soruşturması açılmış kanka güldün falan da adamlarda yanlış anlamış heralde xd
Olm harbi çok komik geldi. Baktım soruşturma açıldığına dair sağlam bir kaynak bulamadım ama iddia edilmiş orası kesin, şüphe var diye. Ne bileyim aga ben şike yapacak olsam bir kere çaktırmadan gösterir bırakırım bunlar film çekmişler bildiğin.

Pato....

Bir ruya gercek olacakmi acaba....

yoksa pires gibi yalan mi olacak

Demba ba için dubai ye gidilir mi yaw? whatsappdan bile biter o transfer. Arkadaş bazıları da hemen Fatih Terim e sallıyor ağızlarında hazır. Ne meraklı nankör heriflersiniz ya.

Arkadaş Terim iyi topçu alır kötü topçu alır ama Galatasarayımızı hiç bir zaman ele ayağa düşürmez...

Semih,Mugdat,Emre Tasdemir,Akbaba,Onyekuru,Nagatomo bunlarin hepsi Terim onayli transferler.Menajer onerisi,scout tavsiyesi onemli degil.Onemli olan hocanin onay vermesi.M.Cengiz oturup oyuncu mu izliyor?Ha bu dedigim Terim elestirisi degil.Sadece transferler hocanin kontrolunde diyorum.
Terime bütçe imkan sağlansa bunları almazdı demek istiyorum. Bu topçulardan Galatasaray para kazanamaz bu topçularla ileri gidemez.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt