Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sassuoloya gidecegine bize gelsinMarsilya ile anlaşamayan Balotelli Sassuolo ya teklif edilmiş Boatengin yerine
Sassuoloya gidecegine bize gelsin
Kardesim uyur musun
Tesekkur ederim rdas. Olmadi atla arabaya tut kulagindan al getir Istanbula rdasTamam hemen arayıp söylüyorum.
Tamam biniyorum arabaya 1300 km yarın ikindi varırım yanına.Tesekkur ederim rdas. Olmadi atla arabaya tut kulagindan al getir Istanbula rdas
Col ara rdas veya kafasinda arab seyi olan fotoPato’nun takimi gereckten Dubai’da olup olmadigni arastirmak istedim ama bu Çinciler her şeyi gizliyorlar arkadaş. Instagram Hesabi bile yok külubun, bi tane buldum, orda da 3 Yildir bi post yazilmadi. Çinciler kadar tehlikeli bir Millet yok gereckten, Amerikanlar dan daha Beter bunlar. Her şeyi gizli gizli yapiyorlar. Siyaset olsun, futbol olsun.
Resmi Internet Sitesi de bu galiba; 天津权健足球俱乐部官方网站
gel de oku simdi te allahim
liginde en çok gol atan takımı sayılırız :/Galatasaray 6 Alanyaspor 0
Galatasaray 6 Ankaragücü 0
Forvet yok ama en farklı iki galibiyet de bize ait bu sezon.Enteresan bir durum.
Bu iki maçı çıkarınca ligin en gol siralamasinda 8.sıraya geriliyoruz.Galatasaray 6 Alanyaspor 0
Galatasaray 6 Ankaragücü 0
Forvet yok ama en farklı iki galibiyet de bize ait bu sezon.Enteresan bir durum.
Forvet nerde lan