Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demba ba'yı da mı kaçırmışız? Abv yönetim. Başşakşehir %99,86 oranında şampiyon diyebiliriz bu hamleyle.

Tamam tamam şaka. Sırf bu adamı alırlarsa diye küfür dağarcığımı genişletiyordum gerek kalmadı.

alan ve pato gelsin artık şu başka tranfer yapmazlar heralde keşke ortasaha ve stoperde alabilsek ama olmayacak gibi,7 numara alan 10 numarayı patoya veririz..
lineup (4).webp

demba baya laf eden tayfa 12 golle ligi bitirip şampiyon yapınca başakşehiri yönetime sövmeye devam ederler bu yönetim bu adamı bile getiremiyo siz hala konuşuyorsunuz bedava adamı alamadılar alan alan şu bu

İsterlerse Ronaldo-Messi ikilisini alsınlar.Taraftarsız şampiyon olamazlar.

demba baya laf eden tayfa 12 golle ligi bitirip şampiyon yapınca başakşehiri yönetime sövmeye devam ederler bu yönetim bu adamı bile getiremiyo siz hala konuşuyorsunuz bedava adamı alamadılar alan alan şu bu

getiremiyor değil istemedik.

Tetteh
Alan-Belhanda-Feghouli
Fernando-Ndiaye
Nagatomo-Marcao-Merih-Mariano
Muslera

Patoooo 3-4 M bonservis ve 5 M yıllık ile gelsin buda olur.

son 5 günde belhanda ve fernando satılıp alan transferi de yatarsa kaçımız şaşırır

1 ay sonra Demba Ba’yı keşke biz alsaydık denilecek

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alan Hayırlı olsun..
Galatasaray golcüsünü İstanbul'a getiriyor!
Sarı kırmızılıların Brezilyalı oyuncuyu kısa süre içerisinde İstanbul'a getirmesi beklenirken hedef Göztepe maçında kadroda olması.(beIN Sports)

Merih Sassuolu'ya gidecekti devreye bizimkiler girdi bence 5.5+Ahmet'e falan bitse süper olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt