Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi saniye beyler....

Seyrek yazarım full time takip ederim forumu...ince ince tanırım çoğunuzu yazdıklarınızdan...

Hiç unutmam Sneijder transferinin gerçekleşmesinden 1 gün önce falandı yanlış hatırlamıyorsam, gelen haberler falan da korkunç negatifti olumsuz hava esiyordu forumda...o ara yazmıştım foruma "rahat olun beyler Sneijder parçalıyı giyecek" diye...ve efsanelerimizden Sneijder gelmişti....

Şimdi de aynı totemi yapıyor ve diyorumki "oh be sonunda işte bu be" diyeceğimiz transfer(ler) imiz parçalıyı giyecek...

Mustafa pektemeke ne kadar isterler acaba?

Bi saniye beyler....

Seyrek yazarım full time takip ederim forumu...ince ince tanırım çoğunuzu yazdıklarınızdan...

Hiç unutmam Sneijder transferinin gerçekleşmesinden 1 gün önce falandı yanlış hatırlamıyorsam, gelen haberler falan da korkunç negatifti olumsuz hava esiyordu forumda...o ara yazmıştım foruma "rahat olun beyler Sneijder parçalıyı giyecek" diye...ve efsanelerimizden Sneijder gelmişti....

Şimdi de aynı totemi yapıyor ve diyorumki "oh be sonunda işte bu be" diyeceğimiz transfer(ler) imiz parçalıyı giyecek...
bu sadece bi his olamaz bence ;)

Selamlar Arkadaşlar. Bana göre zaten Alan ve Pato aynı anda olması parasal sebepler ile çok zor. Şahsi görüşüm Pato alınırsa takımdan bir oyuncu daha gider. basında Onuachu ismini okumuştum. Doğruluğu varsa Alan + Tetteh , Pato +Onuachu veya Alan + Onuachu gibi seçenekler daha olası . Fatih hoca ikiside olur demiş diye haberler okudum.Eğer haberler gerçekse bu oyuncunun maliyeti nedir bilemem ama Tetteh yerine düşünülebilir. Bu oyuncuya talip olunması konusunda bir bilginiz varmı acaba?

Bi saniye beyler....

Yazsana manyak herif neden sadece okuyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt