- 9 Temmuz 2011
- 34.385
- 29.320
- 2.533
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizim hoca feghoouliyi satarEmre Kaplan: “Alan transferi bugün noktalanacaktır. Abdurrahim Albayrak ile birlikte yarın İstanbul’a gelmesini bekliyoruz. Son prosedürler yerine getiriliyor. Pato konusunda olumlu gelişmeler var. Pato yıllık 5M€ istiyor. Galatasaray iki transferi de noktalamak istiyor.”(Aspor)
Pato gelirse Belhanda >>> Al İttihad sürprizi olur mu dersiniz?
Honda nın attığı ara paslar yeter be hocam
Alan target man olmali artik. Öyle veya böyle gerekli ilk isimPato'yu abartıyorsunuz.
Alan Carvalho şu an için bize daha cok lazım.
Pato mu kaldı ya o adam ölmedi mi
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tamam ama istediğin kadar bonservis bütçesinden maaş bütçesine kaydır, sen Pato'ya 5 milyon bonservis 6 milyon yıllık verirsen bunu hiçkimseye anlatamazsın. Hadi diyelim Tarık, Eren, Serdar gitti onların yerine alıyorsun. Ama bunların da maaşını verip göndereceksin gibi geliyor. Tarık'a bütün maaşını verip gönderdin. Serdar ve Eren'e 1 yıllık parasını vermemişsin. Bunlara rağmen hadi diyelim ki oldu ve yıllık 5-6 milyon 5 milyon bonservis verdin Pato'ya ve geldi. Eee Alan'ı leblebiyle mi alacaksın? Ona da en az 3-4 milyon bonservis vereceksin. Arkasından da en az 3.5-4 milyon yıllık. Ve bu söylediğim maaşlar kemiksiz maaşlar. Maç başılar, puan başılar, ek bonusları saymıyorum. Kusura bakmayın bu kadar kötümser olduğum için ama son yıllardaki gelişmeler beni pesimist olmaya itti. Yapacak bir şey yok. Ama diğerleri gibi değilim. Gelseler hepinizden çok da ben sevinirim. Ama ihtimal veremiyorum maalesef. Yoksa Galatasaray, yönetim veya Terim düşmanı olmadığımı bilen bilir.Evren Göz'ün dediğine göre bonservis ücretleri az olan futbolcular için bonservis bütçesinden maaş bütçesine aktarım söz konusu olabilir.Tetteh'e 10 milyon bonservis verip maaşı 1,5- 2 arası para vereceğine Pato bir fırsat transferi.Scout transferi bizim mali açımızdan 4-5 milyon euro bonservisi geçmemesi şart.
16 milyonun 16'sı da Pato'ya feda olsun diyen kaç kişiyiz???
yani cöp ..
Hagi, Sneijder, Drogba, Kewell, Baros da ölmüştü değil miPato'yu abartıyorsunuz.
Ne ölmesi yahu yapmayın gözünüzü seveyim aynı yaşta ayni lig de oynayan iki futbolcu birisi alan diğeri pato sen bize alan lazim nasil dersin inan ki aklim almiyorPato'yu abartıyorsunuz.
cok beklersin.ayrıca ne alaka?elde zaten kanat kalmamıs.takımın en yetenekli oyuncusunu formda döneminde mi gönderecez?gördük belhandayı ankaragücü macında.topu eveledi geveledi sonuc yok yine.yunusa pas vermedi,yunus onla verkaça girmişken.Pato gelirse Feghouli sürprizi olabilir anca o gider