Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dxg6xOHWwAA3Omh.jpg

Emre Kaplan: “Alan transferi bugün noktalanacaktır. Abdurrahim Albayrak ile birlikte yarın İstanbul’a gelmesini bekliyoruz. Son prosedürler yerine getiriliyor. Pato konusunda olumlu gelişmeler var. Pato yıllık 5M€ istiyor. Galatasaray iki transferi de noktalamak istiyor.”(Aspor)

Pato gelirse Belhanda >>> Al İttihad sürprizi olur mu dersiniz?
bizim hoca feghoouliyi satar

19 Yaş Altı Milli Futbol Takımı'nın 29-31 Ocak tarihlerinde İstanbul'da Slovenya ile oynayacağı hazırlık maçlarının aday kadrosu açıklandı.
Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, aday kadroya davet edilen oyuncular, 26 Ocak Cumartesi günü saat 18.00'de TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak.
Teknik direktörlüğünü Şenol Ustaömer'in yaptığı ay-yıldızlıların kadrosunda şu isimler bulunuyor:
Muhammet Taha Tepe, Embiya Ayyıldız (Altınordu), Berke Özer (Fenerbahçe), Onur Taha Takır, Egehan Gök (Niğde Anadolu Futbol Kulübü), Fatih Tultak (Kardemir Karabükspor), Ogün Çalışkan, Süleyman Luş, Abdussamed Karnuçu, Atalay Babacan, Recep Gül, Yunus Akgün, Ali Yavuz Kol (Galatasaray), İsmail Çokçalış (Karacabey Belediyespor), Mert Çelik (Medipol Başakşehir), Cemali Sertel (Eskişehirspor), Oğuzhan Açıl, Behlül Aydın (Trabzonspor), Erdem Seçgin (Beşiktaş), Enes İslam İlkin (Yılport Samsunspor), Sefa Akgün (Büyükşehir Belediye Erzurumspor), Burak Temir (1461 Trabzon).

Bugunleri bilmem ama yarinlar bizimdir!!!! Genclere bak bee minik aslanlar

Feghouli_Badou_Belhanda_Onye
__________Pato__Pivot

Fernando da gidebilir (PSG)

Fatih hocanın aklındaki oyun 433 Pato'yu 10 numaraya koyup Belhanda'yı satma hayali kuran arkadaşlar kendinizi kandırıyorsunuz Pato forvet ya da kanatlarda oynar...hoca 3 orta sahadan vazgeçmeyecek

Evren Göz'ün dediğine göre bonservis ücretleri az olan futbolcular için bonservis bütçesinden maaş bütçesine aktarım söz konusu olabilir.Tetteh'e 10 milyon bonservis verip maaşı 1,5- 2 arası para vereceğine Pato bir fırsat transferi.Scout transferi bizim mali açımızdan 4-5 milyon euro bonservisi geçmemesi şart.
Tamam ama istediğin kadar bonservis bütçesinden maaş bütçesine kaydır, sen Pato'ya 5 milyon bonservis 6 milyon yıllık verirsen bunu hiçkimseye anlatamazsın. Hadi diyelim Tarık, Eren, Serdar gitti onların yerine alıyorsun. Ama bunların da maaşını verip göndereceksin gibi geliyor. Tarık'a bütün maaşını verip gönderdin. Serdar ve Eren'e 1 yıllık parasını vermemişsin. Bunlara rağmen hadi diyelim ki oldu ve yıllık 5-6 milyon 5 milyon bonservis verdin Pato'ya ve geldi. Eee Alan'ı leblebiyle mi alacaksın? Ona da en az 3-4 milyon bonservis vereceksin. Arkasından da en az 3.5-4 milyon yıllık. Ve bu söylediğim maaşlar kemiksiz maaşlar. Maç başılar, puan başılar, ek bonusları saymıyorum. Kusura bakmayın bu kadar kötümser olduğum için ama son yıllardaki gelişmeler beni pesimist olmaya itti. Yapacak bir şey yok. Ama diğerleri gibi değilim. Gelseler hepinizden çok da ben sevinirim. Ama ihtimal veremiyorum maalesef. Yoksa Galatasaray, yönetim veya Terim düşmanı olmadığımı bilen bilir.

Alan yine yarın geliyor yarın olunca yine yarın gelecek 2 gün sonra yine yarın gelecek, Kısaca böyle işin ta AMK gazetesi

Pato gelirse Feghouli sürprizi olabilir anca o gider
cok beklersin.ayrıca ne alaka?elde zaten kanat kalmamıs.takımın en yetenekli oyuncusunu formda döneminde mi gönderecez?gördük belhandayı ankaragücü macında.topu eveledi geveledi sonuc yok yine.yunusa pas vermedi,yunus onla verkaça girmişken.

gördük fatih hocanın belhanda sevdasını.savaniere değişecekti,ki hala değişebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt