Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan + Rodrigues + Serdar + Eren satislarindan totalde 20m bonservisin yaninda 6m kadar maas butcesi de acildi

Bonservisten 16m, maastan 5.2m kaldi Marcao sonrasi

Tabii yazin Gomis'in gidisiyle de bayagi bir maas butcesi acildi ve sene sonunda Tarik, Selcuk, Donk gibi yuklu kontratlar da bitecek

Ozetle Galatasaray Pato'ya rahatlikla yilda 3.5-4m verecek durumdadir, Pato da bu paraya kosa kosa gelir

Cin'de 6m aliyor olabilir ama bir sene kontrati kaldi ve kulup battigindan o parayi verecekler mi belli degil. Ayrica Avrupa'ya donmek istiyor olabilir.

Ha ben ilgimiz oldugunu sanmiyorum. Gorusmemisizdir bile. Zaten Avrupa'ya donmek kendini kanitlamak istese bizden cok daha iyi bir kulup bulabilir. Derdi zaten paraysa Cin'de kalir ve baska bir kulube gider. Orada kendini kanitladi, Cin kulupleri ustune atlar kesinlikle.

abdurrahim albayrakla kiz istemeye gitsem elimiz bos döner ama yolda herhangi bir baska kiz bulup onunla söz keseriz.

An itibariyle futbolcu maaşları ve sözleşme uzunlukları. Toplam 23 futbolcu. Net maaşlar €35.6M. Primler €7.1M. Stopaj €5.3M. Bürt Toplam €48.2M. Yaş ortalaması düşüyor. Maaşlar düşüyor. Eğer brüt €35M civarına düşebilirse Şampiyonlar Ligi geliri ile maaşlar ödenebiliyor... Burak Erem (iskeletor) on Twitter

35M civari toplam Maasi olan bir takim Sampiyonlar Ligine nasil katilacak renkdas

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hem Alan'a yillik 3.5m verecegiz, hem de Pato'ya yillik 3-4m, siz inaniyormusunuz buna, Alan'in yanina Tetteh'i almaya calistilar Prag teklifi kabul etmeyince Defrel'e yoneldiler iste
Yahu Yusuf renktaş Feghouli 3.850 alıyor yıllık + puan başı para. Sen inanıyor musun Pato'nun 3-4'e imza atacağına? Bunu gerçekten soruyorum. Dalga geçmeye değil. Benim hiç aklım ermiyor. Belhanda çöpünün 3.350 aldığı yerde niye Pato ve Alan o paraya evet desin ki?

Bolu maçını izlemeye bence tribünde hasirt diye aponun koca kafası her an çıkabilir

35M civari toplam Maasi olan bir takim Sampiyonlar Ligine nasil katilacak renkdas

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ileri ki dönemlerde o civarlara düşebilir belki. Yaş ortalaması düşüp altyapida ki gençler A takımda kalıcı olabilirse ve transferler geleceğe dönük yapılırsa olabilir.. Tabi bu uzun bir süreç ve bizim takımımiz da her zaman yıldız oyuncu veya oyuncu grubu olmak zorunda. O yüzden zor bi işlem

Yahu Yusuf renktaş Feghouli 3.850 alıyor yıllık + puan başı para. Sen inanıyor musun Pato'nun 3-4'e imza atacağına? Bunu gerçekten soruyorum. Dalga geçmeye değil. Benim hiç aklım ermiyor. Belhanda çöpünün 3.350 aldığı yerde niye Pato ve Alan o paraya evet desin ki?
Avrupa'da hic bir takim onlara o parayi vermez, imkansiz.

Asıl merak ettiğimiz konu Başakşehir kulübünün neredeyse toplam senelik gelir içerisinde içerisinde 70% paya sahip olan 4 kulüp (GS,FB,BJK,TS) kadar büyük bütçe ile futbol yatırımı yapabiliyor olmasıdır. Burak Elmas on Twitter

İnanın edin çarşamba çarşafa dolanır, perşembe de perişanlıktır. Cuma zaten Mübarek gün. Cumartesi de maç var. O yüzden alan ı transfer edemedik.

Gözümün çiçeği buradaymış. Bu çocuklar akıllanmamış hala transfer peşindeler. Diyorum ki bu adamlar koskoca yaz aylarında yapmadı bu transferi. Hoca 2 ay önce verdik listeyi demesine rağmen 9 gün kala forvet bekliyorlar. Almayacaklar anlat bunlara
Evet dagilin forvet yok Pato imkansiz.

Şaka yapıp dalga geçiyorduk da 2 aydır Alan geldi geliyor gelecek imzaladı Haberleri yaptırıp Golcü mevkine hiçbir oyuncu transfer edilmezse harbiden istanbula giderim stadda o yönetici ve başkan denen vasıfsızlara küfür etmeye.

Maşallah 4 milyonlar 5 milyonlar havada uçuşuyor:d Biz şampiyonlar ligi şampiyonu da olsak zaten bu embesilce maaş politikası yüzünden bir bok olamayacağız. Pato'ya ne vasıfla yıllık 5 veriyoruz? Belhanda ve Feg maaşlarını söylemiyorum zaten inanılır gibi değil o paralar. Getirirsin Sneijder veya Drogba gibi bir marka o adamlara verirsin ama sırf futbolculuklarına değil, yaptıkları reklama veriyorsun. Bizde sıradan defansa 2.5, oraya 3 buraya 4 gibi mal mal ücretler veriyorlar. Cengiz'e kızıyoruz tamam da Dursun denen başkan bozuntusu bomba bıraktı adamın kucağına. Öyle bir kontratlar verdi ki futbolculara, kulübe çaktı resmen. Belhanda'yı göndermeyen Terim nasıl pişman olacak acayip merak ediyorum, hem yıllığından kurtulacaktık hem de iyi para gelecekti. Neyse artık.

Bakalim Alan'in yanina kim gelecek. Sampdoria Defrel'i birakmak istemiyormus. Aklima firsat transferi olarak az sure aldigi icin sadece Origi geliyor ama Klopp birakmaz gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt