- 12 Haziran 2011
- 72.215
- 21.812
- 2.743
Oğlum nerede ulan bu forvet?!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
An itibariyle futbolcu maaşları ve sözleşme uzunlukları. Toplam 23 futbolcu. Net maaşlar €35.6M. Primler €7.1M. Stopaj €5.3M. Bürt Toplam €48.2M. Yaş ortalaması düşüyor. Maaşlar düşüyor. Eğer brüt €35M civarına düşebilirse Şampiyonlar Ligi geliri ile maaşlar ödenebiliyor... Burak Erem (iskeletor) on Twitter
Yahu Yusuf renktaş Feghouli 3.850 alıyor yıllık + puan başı para. Sen inanıyor musun Pato'nun 3-4'e imza atacağına? Bunu gerçekten soruyorum. Dalga geçmeye değil. Benim hiç aklım ermiyor. Belhanda çöpünün 3.350 aldığı yerde niye Pato ve Alan o paraya evet desin ki?Hem Alan'a yillik 3.5m verecegiz, hem de Pato'ya yillik 3-4m, siz inaniyormusunuz buna, Alan'in yanina Tetteh'i almaya calistilar Prag teklifi kabul etmeyince Defrel'e yoneldiler iste
Gözümün çiçeği buradaymış. Bu çocuklar akıllanmamış hala transfer peşindeler. Diyorum ki bu adamlar koskoca yaz aylarında yapmadı bu transferi. Hoca 2 ay önce verdik listeyi demesine rağmen 9 gün kala forvet bekliyorlar. Almayacaklar anlat bunlaraSen kimsin
bugün mac var. kap felan filan beklemeyin
Ileri ki dönemlerde o civarlara düşebilir belki. Yaş ortalaması düşüp altyapida ki gençler A takımda kalıcı olabilirse ve transferler geleceğe dönük yapılırsa olabilir.. Tabi bu uzun bir süreç ve bizim takımımiz da her zaman yıldız oyuncu veya oyuncu grubu olmak zorunda. O yüzden zor bi işlem35M civari toplam Maasi olan bir takim Sampiyonlar Ligine nasil katilacak renkdas
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Avrupa'da hic bir takim onlara o parayi vermez, imkansiz.Yahu Yusuf renktaş Feghouli 3.850 alıyor yıllık + puan başı para. Sen inanıyor musun Pato'nun 3-4'e imza atacağına? Bunu gerçekten soruyorum. Dalga geçmeye değil. Benim hiç aklım ermiyor. Belhanda çöpünün 3.350 aldığı yerde niye Pato ve Alan o paraya evet desin ki?
Evet dagilin forvet yok Pato imkansiz.Gözümün çiçeği buradaymış. Bu çocuklar akıllanmamış hala transfer peşindeler. Diyorum ki bu adamlar koskoca yaz aylarında yapmadı bu transferi. Hoca 2 ay önce verdik listeyi demesine rağmen 9 gün kala forvet bekliyorlar. Almayacaklar anlat bunlara