Can Çelik
Tecrübeli Üye
- 2 Ocak 2013
- 6.171
- 1.654
- 428
Albayrak eve zor gidip geliyor“alan carvalho, yarın abdurrahim albayrak ile birlikte istanbul’a geliyor.”
emre kaplan
(galatasaray sözlükten)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Albayrak eve zor gidip geliyor“alan carvalho, yarın abdurrahim albayrak ile birlikte istanbul’a geliyor.”
emre kaplan
(galatasaray sözlükten)
kac tane oyuncu sattik. izin versinler de nefes alalim.Umarım Pato ve Alan gibi maliyeti yüksek yaşlıları alipta paraları çöpe atmayız.
Aksi halde uefa'nin gözüne batacağız ve şemsiyeyi bize gösterecekler.
aynı küfürü tekrar kullanırsanız %50 indirim yapılıyor diye biliyorumS.A renkdaslarim. yaklasik bir hafta önce cengoya hakaretten bir hafta mapusda yattim. hala bir gelisme olmamasi canimi sikmaktadir.ne yapmami önerirsiniz? son günlerde evde ota boka kavga cikiyor.sanirim transfersizlik artik eve etki etmeye basladi..
edit: bugünde 19:05 i bekliyor muyuz?
lazlarla iş bitirmeye çalışıyoruz
Haklısın kardeşim.S.A renkdaslarim. yaklasik bir hafta önce cengoya hakaretten bir hafta mapusda yattim. hala bir gelisme olmamasi canimi sikmaktadir.ne yapmami önerirsiniz? son günlerde evde ota boka kavga cikiyor.sanirim transfersizlik artik eve etki etmeye basladi..
edit: bugünde 19:05 i bekliyor muyuz?
aynı küfürü tekrar kullanırsanız %50 indirim yapılıyor diye biliyorum
lazlarla sorunun mu var?
Saka maka ayin 22si geldi![]()
31 ocak'ı bekliyorum damping olacakmış.Su anda kampanya varmis 1 kufur edene 1 kufur bedava.. kacirma derim renktas
telgraf geldi işleri uzamış yarın gelicekmiş.