Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forvet nerde laan forveeeeeeeeeeettttt

kScxsVb.gif

Gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum artık. Tek kelime ile yazık... bu kadar millet haftalardır oyuncu bekliyor . Haftaları geçtim aylardır bu takım santraforsuz oynuyor. Hiç mi girişim yapılmadı. Bir iş bu kadar mı şansa bırakılır. Bu kadar mı iş bilmezlik olur. Ben en kötü alanı kampa alırlar diyordum . Aklı izanı olan herkes böyle düşünüyordu. Bırak kampı hala uğraşıyorlar. Bu saatten sonra gerek yok sayın Abdürrahim Albayrak’ . Çıkıp siz oynayın . Siz çalın siz oynayın. Yazıklar olsun...

10 milyon euronun altında kesinlikle vermezler ,4 maç ceza aldı diye ucuza vermelerini bekleyemeyiz ve bu cezayı bize gelsede çekecek 10 milyon üstünde para verip 4 maç oynatamayacağımız forveti napalım :)
5 teklif et ve yanina Sinan Serdar Eren ne katarsan Kat. Tetteh icin 7 8 onerdiysek onun icin de edilir . 2 3 mac Alan ile idare edilir

Futbol tarihinin en zevkli ilk 2 dakikası yaşandı ya la benfica - porto maçında. Daha da görmeyiz heralde :)

Neden Şükrü Hanedar'ın yanında prezentable bir salon beyefendisi yönetici gitmedi bu Dubai'ye. Neden??

sukru beye eslik eden vatandasin allahin dubaisine vize alirken zorlandigi icin gezinin 5-6 saat rotarli yapildigi bilgisini dusununce sikayetiniz makul gibi duruyor ahbab!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt