Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abv iyice gerildim elim ayagim titriyor.

Fena patlıcaz yine galiba

3 ay önce şehir değiştirmeye karar verdim 3 ay boyunca gideceğim şehirde internetten ev araştırdım 2 gün önce geldim 2 günde 20 civarı ev gezdim kararımı verdim bugün anlaştım yarın tapusunu alıyorum soyleyeceklerim bu kadar...

Sizin yapacaginiz transfere de getireceginiz forvete de sokayim.

Abv rezil herifler.

3 ay önce şehir değiştirmeye karar verdim 3 ay boyunca gideceğim şehirde internetten ev araştırdım 2 gün önce geldim 2 günde 20 civarı ev gezdim kararımı verdim bugün anlaştım yarın tapusunu alıyorum soyleyeceklerim bu kadar...

Yarın hemen geç başla reis transfer komitesi başına

hayirli ugurlu olsun üstad.

Albayrak olsa, yarın net den araştırma ya başlardı.

Hayırlı olsun. Ahirette iman, Dünya'da mekan demişler.

Pis sövücem zor sabrediyorum pato falan gelir diye transferin son gününe kadar duralım bakalım

Getirmeyin kimseyi a.. istemiyoruz getirirseniz adam degilsiniz. Yetti be sinir hastasi ettiniz insanlari beceriksiz capsiz is bilmez hainler.

Bu yaptıkları Başakşehir'i şampiyon yapma çabası. Başka hiçbir izahı yok bu işin. Son 4 ayda 1 tane golcü ile anlaşamadılar yahu. Şaka değil, operasyon...

Ulan eskisen formayı koyardık millet koşarak gelirdi şimdi bi forvet alamıyoruz kahretsin ya böyle işi

Alan ve Tetteh gelsin ulan Pato falan boş iş yani olmayacak iş

Ben anlamıyorum bu yönetim beceriksiz iste koca sezon öncesi 3 ay forvet alamadılar şimdi 2 haftada transfer bekliyorsunuz taa en başında dedik bunlar kimseyi alamaz diye niye boş yere kenidnizi beklentiye sokup triplere giriyorsunuz ki :asd:

Volkan kılıc alan ile anlasıldı, pato icin gelmiyor yönetim turkiyeye, onla ugrasıyor falan dedi az once

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt