- 4 Ağustos 2009
- 83.684
- 62.338
- 5.093
Abv iyice gerildim elim ayagim titriyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 ay önce şehir değiştirmeye karar verdim 3 ay boyunca gideceğim şehirde internetten ev araştırdım 2 gün önce geldim 2 günde 20 civarı ev gezdim kararımı verdim bugün anlaştım yarın tapusunu alıyorum soyleyeceklerim bu kadar...
hayirli ugurlu olsun üstad.3 ay önce şehir değiştirmeye karar verdim 3 ay boyunca gideceğim şehirde internetten ev araştırdım 2 gün önce geldim 2 günde 20 civarı ev gezdim kararımı verdim bugün anlaştım yarın tapusunu alıyorum soyleyeceklerim bu kadar...
Albayrak olsa, yarın net den araştırma ya başlardı.3 ay önce şehir değiştirmeye karar verdim 3 ay boyunca gideceğim şehirde internetten ev araştırdım 2 gün önce geldim 2 günde 20 civarı ev gezdim kararımı verdim bugün anlaştım yarın tapusunu alıyorum soyleyeceklerim bu kadar...
3 ay önce şehir değiştirmeye karar verdim 3 ay boyunca gideceğim şehirde internetten ev araştırdım 2 gün önce geldim 2 günde 20 civarı ev gezdim kararımı verdim bugün anlaştım yarın tapusunu alıyorum soyleyeceklerim bu kadar...
cok tesekkur ediyorum insallah en kisa surede forvetlerimiz icin de aynı cümleyi kurarız kardeşimhayirli ugurlu olsun üstad.
Bu yaptıkları Başakşehir'i şampiyon yapma çabası. Başka hiçbir izahı yok bu işin. Son 4 ayda 1 tane golcü ile anlaşamadılar yahu. Şaka değil, operasyon...