Ercan Vatansever
Kırmızı Üye
- 31 Ağustos 2010
- 1.912
- 482
- 1.493
ben su tettehin olmasını istemiyorum dünde olmadıgı haberi cıkınca sevinmiştim ama olucak galiba sonunda .D
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maicon'un eşine arabuluculuk teklifi götürülmesi üzerine , Ursela "Ya siz şaka mısınız , bi gidin yaa" anlamına gelen portekizce "#nostalji
Galatasaray'dan Pato hamlesi. Fernando ve Maicon, Pato transferi için Galatasaray yönetimine yardım edecek. (SPOR 3)
Bayılıyorum bu tür haberlere.
macı mı var nerde o bizim cocuk,konusunu da actıydım
Totem motem degil. Bende burada birinin paylastigi videoyu izledim, gozum kanadi yarida kapattim ve kapatana kadar hic bir golu yoktuki hic yoksa 3 dk izlemisimdir + zirt pirt calim atiyor ve kaptiriyordu topu ama tek video iste baska izlemedimBuda forumun totemi oldu![]()
Prolific Ghanaian forward Benjamin Tetteh finished the first round of the Czech top flight league as the second highest scorer. The former Ghana U-20 striker has been on red-hot form since arriving at Slavia Prague, propelling the club to the top of the table after fifteen games. Tetteh has scored eight goals in 15 games, and is behind Nikolaj Komli?enko of Mlada Boleslav, who has 12 goals so far. The striker's exhilarating form has seen him emerge on the radar of several top sides in Europe and his manager Pavel Zika fears the Czech's might lose him. "Benjamin has found himself in the viewpoint of foreign clubs," he said.
Ben.hic.izlemedim yorumda bulunamam bu arada antuya baktimda mosese kizmislar genel olarak dedigim gibi toplam.6maca cikmis bu sene.gol asist yokTotem motem degil. Bende burada birinin paylastigi videoyu izledim, gozum kanadi yarida kapattim ve kapatana kadar hic bir golu yoktuki hic yoksa 3 dk izlemisimdir + zirt pirt calim atiyor ve kaptiriyordu topu ama tek video iste baska izlemedim
Hah,iste bizim durum tam olarak bu malesef, tüylü tüysüz ayıracak halimiz kalmadıBırak tettehi , rafi marangaya bile razıyım artık
Olmadi BalotelsizTetteh inşallah gelmez hiç ışık göremedim bide 7.5 + sonraki satıştan pay falan deniyor fiyasko olur bence.Alan ve pato gelse efsane olurlar
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi