Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hasan Sas konusuyor

Hasan Şaş: "Onyekuru kiralık bizde, kuvvetlendiği zaman gittiği takımlarda daha da yüksek bir performans söyleyeceğini düşünüyorum."

Şerefsiz medya galibiyetimiz yerine Eren ve Serdar olayını konuşuyor.

Volkan Kılıç: yönetim süpriz bir transferi açıklayacak, daha önce yazılmamış çizilmemiş bir isim

Aynı adam Tetteh ve Alan transferleri olacak diye ima eden, dün akşam için de KAP gelecek diyen adam

Volkan Kılıç: yönetim süpriz bir transferi açıklayacak, daha önce yazılmamış çizilmemiş bir isim

Aynı adam Tetteh ve Alan transferleri olacak diye ima eden, dün akşam için de KAP gelecek diyen adam
Bu adam twitter da olan baggio seviyesinde. Bir muhabir diye atamışlar yazık bir adamın hiç bir dediğimi tutmaz nasıl barındırıyorlar bunu aklım almıyor

Taraftarın maç sonu forvet istiyoruz diye bağırması güzeldi.

Yazında kanat oyuncusu sıkıntısı çekecez Sinan'ın sözleşmesi bitiyor(zaten Sinanla yola çıkılmaz) + Onyekuru geri dönüyor elde sadece Feghouli kalıyor. Şimdi olmasa bile yazın Belhanda satılıp Feg 10 noya çekilmeli 3 tane de kanat oyuncusu alınmalı

Yazında kanat oyuncusu sıkıntısı çekecez Sinan'ın sözleşmesi bitiyor(zaten Sinanla yola çıkılmaz) + Onyekuru geri dönüyor elde sadece Feghouli kalıyor. Şimdi olmasa bile yazın Belhanda satılıp Feg 10 noya çekilmeli 3 tane de kanat oyuncusu alınmalı

Rodrigues geri gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt