Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor iyi kondisyonerdi ve ftor bey o kondisyonun ekmegini yedi lakin tudor bey dunya tarihinin en kotu 2-3 tdsinden biridir yaw. Her daim kendi dogrularini konusan bir sahis olarak bu konuda eyyam yapamayacagim.
Scott piri zamanında iyiydi kondisyon ya

Terimin 3 şampiyonluğunu anca görmüş adamlar

Ee aynı kadro 2 eksik altyapıdan 11 milyon euroluk cevher çıkmış etti sana 1 eksikle trabzondan 4 tane yedin 2-0dan 3 tane maç berabere bitti.

Tolga ciğerci malını sol açıkta oynatıyordu diyorsun maicon ve donk forvet oynadı bu takımda.

Bi tutarınız olsun en azından
İsteyerek mi oynattı?Gomis'in yanına forvet istediği halde Gomis'i sattılar yerine oyuncu alamadılar.Aynı şartlar yok ortada.Kadro farkı var.Bu adam kaç defa kanıtlamış başarılı bi hoca olduğunu.

Terimin 3 şampiyonluğunu anca görmüş adamlar

Ee aynı kadro 2 eksik altyapıdan 11 milyon euroluk cevher çıkmış etti sana 1 eksikle trabzondan 4 tane yedin 2-0dan 3 tane maç berabere bitti.

Tolga ciğerci malını sol açıkta oynatıyordu diyorsun maicon ve donk forvet oynadı bu takımda.

Bi tutarınız olsun en azından
Trabzondan 4 tane gol yedigimiz maci belhandaya yaz lutfen bi zahmet

Antalya macindan bahsediyosun

Bin tane orta yaptik sagli sollu bitane forvet mi vardi vursun

Adam aldi bu ikiliyi one bir orta gol oldu kazandi maci

Napacakti ? Sinanin gol atmasini mi bekleyecekti ?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cengiz ve Abdurrahim için en aşağılayıcı tabirleri kullanan adamlar, söz konusu Terim olunca, ahlak zabıtası kesiliyor... Bulamıyorum bu zatlar için bir nitelik...

Not: "adamlar" tanırım ironidir...

Cengiz ve Abdurrahim için en aşağılayıcı tabirleri kullanan adamlar, söz konusu Terim olunca, ahlak zabıtası kesiliyor... Bulamıyorum bu zatlar için bir nitelik...
aynı uslubu terım karsıtı olan adamlarada kullanıyorlar

Scott piri zamanında iyiydi kondisyon ya
Zaten ne zaman kondisyonumuz iyiyse o zaman sampiyon oluyoruz. Bu sene ftor bey kendi basina takimi nasil calistirdiysa takimin tamami formsuz yarisi sakat. Yeni gelen italyan iyi is cikarir ins.

noluyo lan sabri, colak falan konusuluyo
yanlıs foruma mı geldim?

Mustafa cengiz kulübün baskani,sorumluluk onda,Eger ipleri tamamen hocanin eline verdiyse bu kendi capsizligi

hoca bana ve yönetime ocak ve temmuzda müsaade edeceksiniz dedi. bu dendiyse taraftar müsaade eder. çok gaza gelmeyelim kısa vadeli değil uzun vadeli düşünelim. eleştiri ile saygısızlığı karıştırmayalım.

Vay be adam şaka maka semih sabri emreç dolduracak takıma.
Başka bir hoca olsaydı şuan çoktan istifa ettirilmişti. Bakıyorum da millet daha terimi savunmak için orasını burasını yırtıyor yok ozanı 11 e satmışta.
İşe yaramayan Belhandayı aldı işte sıfıra sıfır.

Terim Baskan olsun artik ya, taktikten zaten anladigi hic yoktu, transfer isini de beceremiyor tek basina, üstünde bi sportif direktör kabul etmez, oyuncu kalitesi de düsük olunca motive etmek yetmiyor iste. Zaten yaşıda var, tez zamanda zaten birakir td lügü

Not: terimi seven biriyim, ama gercekci olmakda fayda var

1547837753348.webp

Bu üçlünün ikinci yarı sarı kırmızı forma altında kupalara ambargo koymasını bekliyorum,Galatasarayın evlatlarına güvenin,sabır edin ve onları iyi besleyin..

sabri gelirse bir süre maç falan haram bana...

Dorukhan'ı çok fena kaçırdık,Selçuk'un yerini alacaktı...anlaşılmıştı bjk elimizden kaptı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt