Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim Baskan olsun artik ya, taktikten zaten anladigi hic yoktu, transfer isini de beceremiyor tek basina, üstünde bi sportif direktör kabul etmez, oyuncu kalitesi de düsük olunca motive etmek yetmiyor iste. Zaten yaşıda var, tez zamanda zaten birakir td lügü

Not: terimi seven biriyim, ama gercekci olmakda fayda var
Başkan oldumu herşeye karışır aşçıdan tut transferlere çimin rengine kadar.

Başkan oldumu herşeye karışır aşçıdan tut transferlere çimin rengine kadar.
5b0fb9210490c80a5c7a0346.jpg

boyle olur

1547837986732.webp

ey Terim düşmanları,utanın utanın hoca koskoca Türkiye Futbol Direktörlüğü görevini bırakıp koşdu zor günümüzde....

o degilde yedek kaleci olarak aykut ercetinin isimi gecmedi mi

dolmuşçunun bi halttan haberi yok, ocakta transfer falan diye gazlayıp salmışlar medyanın önüne, ezberden söyledi.
Nizipli çok çakal abdüş safını kullanıyordu taraftara karşı. Ama o da bitti.. Şaka maka yağmurdan kaçarken doluya tutulduk resmen..
Lanet olsun desteklediğimiz günlere.. Burak elmas falan boşuna ayrılıp ozan korkut listesine girmemiş.. Adama demediğimizi de bırakmadık..

Trabzondan 4 tane gol yedigimiz maci belhandaya yaz lutfen bi zahmet

Antalya macindan bahsediyosun

Bin tane orta yaptik sagli sollu bitane forvet mi vardi vursun

Adam aldi bu ikiliyi one bir orta gol oldu kazandi maci

Napacakti ? Sinanin gol atmasini mi bekleyecekti ?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
haci niye ona buna yaziyoruz onu anlamiyorum o mac belhanda 30.dakikada kirmizi gorene kadar 2-0di zaten ki hani desek ki dirsek atti ondan olsu birsey demeyecegim pozisyon geregi timing hatasi yapti ve bu bilege gelince dogal olarak kirmizi gordu bu sadece hatadir.

Bak bende eski hemde fena terimcilerdenim terim>geri kalan alayı ama hocayi korumayı gerektirmiyor bunlar hataya hata dememiz gerekiyor her elestride korumaya calismak inanin terime zarar veriyor.

Sinan diyorsun altyapidan birini bile denemedi lafinada olsa deneyip aha ben genclere sariliyorum bakin diyebilirdi.
Hadi o mac istisna tuttu(ki ben elestirmistim orada çünkü ta bugünleri görerek dedim olmaz geçici işlere ihtiyacimiz yok diye) ama gel gelelim ereni itin bir tarafina soktu bir sonraki mac gitti yine oynatti yine degisen bir sey olmadı.

Eski terim bu değildi beyler bir çözüm arardı surekli erene sovdukten sonra sittin senr bir daha o formayi giyemezdi giyecekse de bam baska bir adam plmus halde giyerdi ama bizdeki bir sonraki macta ölmüş eşek gibi takılıyordu.

Terimin takiminda biri gerizekali 2 forvet olmazdi hata yapan tokatı yerdi sahada bağırırdı.
Hoca köşeye sıkıştıysa söylesin bu taraftar her zaman arkasında durur, belirsizlige suskunluga hayır.

Hocanın niyeti ztn en kısa zamanda başkan olmak. Tüm işaretler bunu göstermekte.

Terim baskan, apo futbol subesi, hasan td. Muazzam olur.

Kondisyonu iyi olan takım şampiyon olsaydı Aykut Kocaman Türkiye'nin en başarılı hocası olurdu. Hocaya ne taraftan vuralım diye düşünüyorsunuz. Muhalefet olmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz. Kulüp borç batağında iken bu paralar nereye harcandı diye isyan edip transfer olmayınca neden para harcanmadı diye eleştiriyorsunuz. Biraz omurganız sağlam olsun. Ünal Aysal büyük başkan değil mi ? Vizyonlu başkan... Adaletsizlik karşısında sahaya bile çıkarmadı takımı.. Ama ne hikmetse onun yüzünden Avrupa'ya gidemedi koskoca GALATASARAY. Kuruluşu amacı neydi kulübümüzün ??? Bu yüzden hocayı ve yönetimi eleştirebilirsin ama bunun bir sınırı olmalı. Tudor, Fatih Terim'den 10 kat daha iyi gibi bir cümle kuracak kadar sığır olmamalı insan.

Ben anlamıyorum gerçekten renkdaşlar birisi bana yanlış düşünüyorsun desin yanlışsam . Yahu Semih’ten başka kim mi bizim alabileceğimiz başka oyuncu yoktu . Hiç kimse yoksa alt yapından bir oyuncuya şans verirsin . Bu evlat hayranlığı yeteneği olmayan futbolcuları kapıdan zorla içeri sokmak nedir ? Bunun adı vizyon mu sizce ? Bunu hem hoca için hem yönetim için söylüyorum. Ne kazandırdı bize bugüne kadar bu anlayış ?

1547838185689.webp

İmparatordaki azamet,bakış tüpcünün içine işlemiş,titretmiş...tüpcü imparatorun eline sarılmış,aman dilemiş....

Kondisyonu iyi olan takım şampiyon olsaydı Aykut Kocaman Türkiye'nin en başarılı hocası olurdu. Hocaya ne taraftan vuralım diye düşünüyorsunuz. Muhalefet olmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz. Kulüp borç batağında iken bu paralar nereye harcandı diye isyan edip transfer olmayınca neden para harcanmadı diye eleştiriyorsunuz. Biraz omurganız sağlam olsun. Ünal Aysal büyük başkan değil mi ? Vizyonlu başkan... Adaletsizlik karşısında sahaya bile çıkarmadı takımı.. Ama ne hikmetse onun yüzünden Avrupa'ya gidemedi koskoca GALATASARAY. Kuruluşu amacı neydi kulübümüzün ??? Bu yüzden hocayı ve yönetimi eleştirebilirsin ama bunun bir sınırı olmalı. Tudor, Fatih Terim'den 10 kat daha iyi gibi bir cümle kuracak kadar sığır olmamalı insan.

Okudugunuzu mu anlamiyorsunuz anlamiyorum ki. Kondisyonu iyi olan takim sampiyon oluyor mu demisim yoksa bizim kondisyonumuz ne zaman iyiyse o zaman sampiyon oluyoruz mu demisim. Okudugunuzu anlamayip yarim sayfa sacmalik dösüyorsunuz.

dolmuşçunun bi halttan haberi yok, ocakta transfer falan diye gazlayıp salmışlar medyanın önüne, ezberden söyledi.
Nizipli çok çakal abdüş safını kullanıyordu taraftara karşı. Ama o da bitti.. Şaka maka yağmurdan kaçarken doluya tutulduk resmen..
Lanet olsun desteklediğimiz günlere.. Burak elmas falan boşuna ayrılıp ozan korkut listesine girmemiş.. Adama demediğimizi de bırakmadık..
Gözlüklü biri vardı aday o adama amele fakir muamelesi yapıldı hep. Adam Gameiro ve Rabiot yu getirecekti 2 dönem önce.

Terim düşmanları kişisel mastürbasyonunuzu başka yerde yapın,transferleri yapamayan yönetim kavga aramayın burda

İsteyerek mi oynattı?Gomis'in yanına forvet istediği halde Gomis'i sattılar yerine oyuncu alamadılar.Aynı şartlar yok ortada.Kadro farkı var.Bu adam kaç defa kanıtlamış başarılı bi hoca olduğunu.
Banana arkadas isteyerek istemeyerek ayni sacmalığı 2. 3.kez denedi mi? Denedi demekki isteyerek oynatmis. Istemeyen adam bunu bir daha denemez topalda olsa alttan kim varsa oynatirdi.
Veya hiç oynatmasaydi o halde galatasaray takimi 4-6-0 oynayip farkli sistemler deneseydi.

Erenide isteyerek oynatmiyordu sanirim itin gotune soktuktan bir sonraki mac ilk 11de basladigina gore hic istememis.

Ulan fm de simdi yeni goruyorum cerci ankaragucundemi oynuyor yav.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt