Soner Özay
Aslan Üye
- 19 Temmuz 2010
- 9.927
- 44
- 323
Abdurrahim Albayrak’ı görünce bir tek ben mi sinirleniyorum . Bu nasıl bir beceriksizliktir ya aylardan beri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ffp cezasını kimin yüzünden yediğimize dair en ufak bir fikrin yok değil mi? Ayrıca Avrupa’dan okkalı bir men cezasının eşiğinden döndüğümüzün de...Dursun’u Tudor’u begenmezsiniz ama kurdugu takim sampiyon oldu, oyuncular giderken de para kazandiriyor
Bu yonetimin ve hocanin aldigi adamlar bakalim kac para kazandiracak
Ozelikle Mugdat’tan rekor bekliyorum
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Demirören korkusundan yüzüne bile bakamıyor. Bir de Fatih Hocamın bakışlara bak. Ebene atlayacam der gibi
Yine başlamış herkes yok Terimci yok Aysalcı yok şucu bucu hepimiz Galatasaraylıyız bu ayrımcılığı bırakın artık hepsinin hataları vardı sonuçta bende hocaya çok kızmıştım Tüpçüye gittiğinde , Aysalada kızdığım zamanlar oldu ama böyle birbirini aşağılayarak olmaz bu işler sakin
Demirören korkusundan yüzüne bile bakamıyor. Bir de Fatih Hocamın bakışlara bak. Ebene atlayacam der gibi
Tek çare bu mu ? Galatasaray da birleşemezmiyiz ?Bu döngüden çıkmanın tek yolu hocayı yollamak.
Başarı ile alakalı değil.
Taraftar her zaman böyle bölünecek bu tartışmalara saplandığımız için.
Bu nedenle hoca gitmeli.
Bu tartışmalar biter ve tekrar birleşiriz böylece.
bitiyorum şu altyapidakiler yeterli olsaya ya.Alt yapidakileri yeterli gorse hoca oynatiyor zaten
Emre belozoglu ozan kabak semih kaya bak bakalim kac yaslarinda ilk maca cikmislar
Hocanin sezon basi istedigi iki forvet transferi olsa sence bu durumda olur muyduk ?
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yabancı evladımız varsa sınırsız renktaşım baksana semih'e 700 bin euro ödeyeceğiz yarım sezonluk.Trtspor daki yorumcu 2 yabanci daha alabilirmisiz, biri bana cavaplayabilirmi kac yabanci hakkimiz kaldi
saha da oynatmadıktan sonra hukmen maglubiyet oluyor mu?akhisar hükmen yenilecek salaklar 13 yabancı koymuşlar esame listesine
Doğru. Yabancı oyuncu satmazsak en fazla 2 yabancı alabilirizTrtspor daki yorumcu 2 yabanci daha alabilirmisiz, biri bana cavaplayabilirmi kac yabanci hakkimiz kaldi
Serdari bedavaya fenere verecegimizi unutma renkdas. Ftor bey cok yasa.terim'in kişisel kaprisi için serdar aziz yerine semih kaya ile oynayacağız ve bunun için 3 aylığına 4.5 milyon TL ödüyoruz.
bravo gerçekten söylenecek söz yok