Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abdurrahim Albayrak’ı görünce bir tek ben mi sinirleniyorum . Bu nasıl bir beceriksizliktir ya aylardan beri

Yine başlamış herkes yok Terimci yok Aysalcı yok şucu bucu hepimiz Galatasaraylıyız bu ayrımcılığı bırakın artık hepsinin hataları vardı sonuçta bende hocaya çok kızmıştım Tüpçüye gittiğinde , Aysalada kızdığım zamanlar oldu ama böyle birbirini aşağılayarak olmaz bu işler sakin

Dursun’u Tudor’u begenmezsiniz ama kurdugu takim sampiyon oldu, oyuncular giderken de para kazandiriyor
Bu yonetimin ve hocanin aldigi adamlar bakalim kac para kazandiracak
Ozelikle Mugdat’tan rekor bekliyorum

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ffp cezasını kimin yüzünden yediğimize dair en ufak bir fikrin yok değil mi? Ayrıca Avrupa’dan okkalı bir men cezasının eşiğinden döndüğümüzün de...

terim'in kişisel kaprisi için serdar aziz yerine semih kaya ile oynayacağız ve bunun için 3 aylığına 4.5 milyon TL ödüyoruz.
bravo gerçekten söylenecek söz yok

Fatih hodzam 7 numaranın asıl sahibi Aydın Yılmaz'ı yuvasına döndürecektir.

Yine başlamış herkes yok Terimci yok Aysalcı yok şucu bucu hepimiz Galatasaraylıyız bu ayrımcılığı bırakın artık hepsinin hataları vardı sonuçta bende hocaya çok kızmıştım Tüpçüye gittiğinde , Aysalada kızdığım zamanlar oldu ama böyle birbirini aşağılayarak olmaz bu işler sakin

Bu döngüden çıkmanın tek yolu hocayı yollamak.

Başarı ile alakalı değil.

Taraftar her zaman böyle bölünecek bu tartışmalara saplandığımız için.

Bu nedenle hoca gitmeli.

Bu tartışmalar biter ve tekrar birleşiriz böylece.

akhisar hükmen yenilecek salaklar 13 yabancı koymuşlar esame listesine

Bu döngüden çıkmanın tek yolu hocayı yollamak.

Başarı ile alakalı değil.

Taraftar her zaman böyle bölünecek bu tartışmalara saplandığımız için.

Bu nedenle hoca gitmeli.

Bu tartışmalar biter ve tekrar birleşiriz böylece.
Tek çare bu mu ? Galatasaray da birleşemezmiyiz ?

Alt yapidakileri yeterli gorse hoca oynatiyor zaten

Emre belozoglu ozan kabak semih kaya bak bakalim kac yaslarinda ilk maca cikmislar

Hocanin sezon basi istedigi iki forvet transferi olsa sence bu durumda olur muyduk ?

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bitiyorum şu altyapidakiler yeterli olsaya ya.

Bu gozler 85.dakikada selcuk
88.dakikada mariano
20tane gencin hoca beni sahaya sokar mi diye baktigi dakikalarda maicon oyuna sokuldu ne şansı yahu ne şansı futbolcuya sans vermedik allah aşkına şunda hem fikir olalım biz bu koca donem genç oyunculara şans vermedik sansı bu cocuklardan ozan kendi aldı bağıra bağıra geldı çocuk ama digerlerine şans verebilirdik 2-0 maglup oldugun macta aman daha fazla yemiyelim riza efendi diye selcuk oyuna girecegine 1 tane daha yeseydik o cocuklardan birisi girseydi oyuna.

Bu takim bu sene ihtiyac oldugu anda veletleri sahatya sokmak yerine selcuklari marianolari maiconlari oyuna soktuk biz.
2 sakika ayagina top degmeden 25 bin euro kazansinlar diye soktuk bunlari

gerçek Galatasaray'lılar ve fetesporluların anlaşması oldukça zor görünüyor.

Teknik Ekip İstifa!

terim'in kişisel kaprisi için serdar aziz yerine semih kaya ile oynayacağız ve bunun için 3 aylığına 4.5 milyon TL ödüyoruz.
bravo gerçekten söylenecek söz yok
Serdari bedavaya fenere verecegimizi unutma renkdas. Ftor bey cok yasa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt