Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tenor.gif

Bu sabah yalnız uyandım sensiz olmaz sensiz olmaz, tanıdık kokular yok sensiz olmaz...

Hep ortalıkta dönen bu geyiğe katılamayacağım;

1. Çok büyük ihtimalle ilk toplantıda alınabilecek tek karar, yönetimin kendisini feshetmesi olacaktır!. Birbirine tamamen zıt iki kişinin yönetim kuruluna girmesi, neredeyse kaçınılmaz bir olasılıktır. Diğerlerinden de her birine destek çıkanlar olacaktır; seyreyle gümbürtüyü!:eek::cigara:...

2. Talihsizlik bu ya; hep ''Über vizyonperestler'' denk geldi diyelim. En kısa yoldan Avrupa yasağı, iki yıla kalmadan tümüyle iflas kaçınılmaz olur!:cool::red:...

yonetim kurulu toplantıları soyle olur:
- bos yapma
- sen bos yapma
- bos yapıyosunuz
- uza

Iskender = Alexander diye Patoyu diyordur. Italyada oynamis diyor yani simdi italyada oynamiyor anlamina geliyordur diye düsünüyorum. Patonun takimi ayva yemis ve belki bedavaya kacabilir diye onu istiyorsak

Mosesi neden epl dışına versinki chealse adamlar gondericez dese talibi çok çıkar aynen cahil gibi

Pato'nun kulübünün yönetici falan tutuklandı,serbest kalacak muhabbeti vardı önceliği İtalya deniyordu

Bu lige gelen en iyi kanat oyuncusu Keita

Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6003 met Tapatalk

Bu Moses olayı nedir

sent via GSC

Moses wingback olarak etkiliydi kanat olarak fazla bi halta yaramadı

Yemin ederim yetti artik bee alicaginiz forveti de Sizin de a..... musto ve abdo basaramiyorsaniz si.... giddin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt