Hakan Atasoy
Parçalı Üye
- 29 Aralık 2013
- 4.127
- 2.767
- 1.023
Bu kadar iyi mi bu adam musap youtube videolarından bir şey anlaşılmıyorartik her xyz oyuncu icin min 5 mio basliyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kadar iyi mi bu adam musap youtube videolarından bir şey anlaşılmıyorartik her xyz oyuncu icin min 5 mio basliyor.
nedense Alan daha iyi olur bizim adimiza. Pato'ya karsi artisi olan Kanat'da da iyi oynamasi. Yani hem Garry'nin yerine bir adam almis oluruz + forvet + CAM oynayan . GerekirseAlan yerine Pato olsun o zaman yaw!! Tetteh Pato ya yer açsın, Alan kim ?![]()
A. Carvalho yazarlar herhalde arkasina, ya da Carvalhoyalniz formanin arkasina ALAN yazdirdiginda Istanbulun hangi semtde gezdigine dikkat et maclara gittiginde .. tehlikenin hic bir zaman farkinda olmazsin
.Santraforların piyasası daima daha yüksek olur, Stoperlere göre.Tettehin bu fiyatlarına bakarsak ozan çok ucuza gitti.
A. Carvalho yazarlar herhalde arkasina, ya da Carvalho.
Bu dediğin kendini biraz kanıtlamış santraforlar için geçerli. Tettehin şimdilik öyle bir olayı görünmüyorSantraforların piyasası daima daha yüksek olur, Stoperlere göre.
veren espirisini yapacaktim bende, ama modlugumu alirlar diye korktuminsallah düsünürler bunu.. benim korkum o formanin arkasinda sirf ALAN yazmasi..
yalniz cift olarak maca gidenler bir formaya ALAN birinde VEREN yazarsa ne efsane forma yazisi olur.. bunu yapana benden Veren formasi hediye !
Oha Pato yu istemedi ... Beyler linç ediyoruz musap'ınedense Alan daha iyi olur bizim adimiza. Pato'ya karsi artisi olan Kanat'da da iyi oynamasi. Yani hem Garry'nin yerine bir adam almis oluruz + forvet + CAM oynayan . Gerekirse
Fernando Belhanda
Fegh Alan Onye
Tetteh
bile oynama imkanimiz olur. Arka üclü mac icinde habire rotasyona girip dururlar
Çoktan yapıldı..veren espirisini yapacaktim bende, ama modlugumu alirlar diye korktum![]()
Çoktan yapıldı..
Tetteh max 1.5 m€ olmaliYa arkadaşlar sizce pato kaç euro yıllık ister bizden? Tetteh en fazla 2 alır 30 küsür yaşındaki pato 5 civarı alır. 2 yıl sonra da basar gider arkasından bakarsınız.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi