Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan Stuttgart kadrosunda yok.. ft imparatore olsaydi en azindan yedege koyardi dün gelmesine ramen !

Insallah yanilirim ama ayni bekledigim gibi oldu,tetteh Alan haberleri servis ediliyor bitmis gibi,bisey bitmis olsa mactan önce kap gelirdi,taraftarin gazini aliyorlar,nasil olsa haftaya hatta iki hafta deplasman,hoca cezali konusmayacak

umarim taraftar bugün macin olumsuz gitmesini beklemez.. ilk dakikadan itibaren Yönetim Istifa gelirse daha güzel olur.. oyun ne olursa olsun .. öyle gol yedikten sonra fln olmaz

Karnım açıktı, bana müsade. Nöbet size emanet.

Bir transfer varsa maçtan sonra açıklarlar, puan kaybını unutturmak için.

Bir transfer varsa maçtan sonra açıklarlar, puan kaybını unutturmak için.

bence tam tersi.. asil bunlarin anlastigi birileri olsaydi su an aciklanirdi en gec.. arenadaki tepkileri azaltmak icin en iyi joker olurdu bunlar icin.. demek ki yok öyle birsey ve yönetim istifa seslerine hazir olmalari gerek

Bu beceriksizler Ankaragücü maçına kadar sadece bir forvet transfer eder diye düşünmüştüm ama onu bile beceremediler.
Bugün puan kaybedersek zaten hiçbirini almalarına gerek yok.

bence tam tersi.. asil bunlarin anlastigi birileri olsaydi su an aciklanirdi en gec.. arenadaki tepkileri azaltmak icin en iyi joker olurdu bunlar icin.. demek ki yok öyle birsey ve yönetim istifa seslerine hazir olmalari gerek
Ya ellerindeki joker Semih ise ? ;)

aynen yada daha çok sinir etmek için sabri'yi açıklar abdurrahim albayrak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt