Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi transfer nöbeti günlük özeti şudur.

Sabah Saatleri: Açılış. Bugün Alan gelecek. Sözleşmesi bugün bitiyor İstanbul’da. Yanına Falcao mu iyidir Balotelli de mi? Tetteh de iyi yatırım olabilir. Bugün kesin ikili KAP gelir.

Öğlen saatleri: Tetteh tecrübesiz abi. Bizim tecrübeli adam almamız gerek oraya. Balotelli riskli adam abi. Yok yok hayır burada kendini bulur. Demba Ba gelirse Galatasarayı bırakırım.

Akşam saatleri: Kapanış ve kimse gelmez. ABV yönetim! Hainler! İş bilmez Nizipçi, otobüs şoförü djdıej!’gıfm!!ahsanslxmsş.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu Sarbi ne zaman açıklanacak?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Balotelliyi unutun Allah aşkına tetteh alani filan alamayanlar marioyumu alacak
Balotellinin menajeri kim hicmi biiyorsunuz donuna kadar soyar adamı

fc602e359e5ae1f19b427e3c9b8dc7c9-gif.20815

@sonat_goksel: Sevgili #Galatasaray lı kardeşlerim.İçiniz rahat olsun.Anlaşma yapılan yeni transferler var.Ancak diğerlerinin açıklanması için önce forvet transferinin açıklanması bekleniyor.İsimlerini öğrendim rahat olun boşuna stres yapmayın.Haftaya 2forvet ve diğer takviyeler sahada olacak.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya naif olmayın ..tam maça 1 saat kala kongre üyeleri Twitter’dan taraftara olumlu konuşmaya başlıyor .. bunlar ortalığı sakinleştirmek için hamleler bence .. bugün susalım diye .. lütfen arenada olan renktaşlar .. protesto edin sesinizi duyurun yoksa ayaklanmazlar ! Kaos yaratın bugün .. mecburuz

Yönetim İstifa

Stuttgarta döşüyorlar daha 28.dakika da 0-2 oldu.

Stuttgart 0-2 Mainz

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt