Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Stuttgart'a niye kiziyorsunuz ki anlamiyorum. Bunlar simdi almasa yazin baskasi alacakti Ozan'i zaten, hem de daha ucuza gidecekti.

oh be. suyundan da koysunlar

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bunlara bu sezon daha cok döserler zaten.. kadro lesh oglu lesh .. mainzin kadrosu isim olarak da taktiksel olarak da baya üstün mesela..

Evet kadrolari gercekten iyi degil. Adamlara hücumcu lazimken stoper aldilar durduk yere. Pavard sezon sonunda gidiyor Bayern'e hadi simdi gitse yerine adam almalarina anlam verebilirdim. Gol atamiyorlar adamlarin 17 macta 12 golü var, buna cözüm bulmalari gerekirken savunmaya 6.stoperi aldilar simdi tursusunu kuracaklar herhalde.

ozan bosu bosuna gitmis gibi gorunuyor stutgart averaj takimi

VFB düserse ya Ozanin 11 milyon seebest kalma maddesi vardir ve biri öder onu, yada 2. Ligde bile tutarlar adami.

@sonat_goksel: Sevgili #Galatasaray lı kardeşlerim.İçiniz rahat olsun.Anlaşma yapılan yeni transferler var.Ancak diğerlerinin açıklanması için önce forvet transferinin açıklanması bekleniyor.İsimlerini öğrendim rahat olun boşuna stres yapmayın.Haftaya 2forvet ve diğer takviyeler sahada olacak.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Diğer transferlerin açıklanması için forvet transferinin açıklanması mı bekleniyor? Bu nasıl mantık. Forvet transferi gelene kadar diğerleri evinde yatacak mı boş boş?

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetim anlaşıldı haberleri pompalıyor maçtan önce.

forvet forvet forvet forvet forvet forvet forvet forvet forvet forvet forvet forvet forvet forvet forvet forvet forvet forvet forvet forvet forvet forvet forvet forvet forvet forvet forvet forvet forvet forvet forvet forvet forvet forvet forvet forvet forvet forvet forvet forvet forvet

41 defa yazdık bakalım gelecek mi?

Diğer transferlerin açıklanması için forvet transferinin açıklanması mı bekleniyor? Bu nasıl mantık. Forvet transferi gelene kadar diğerleri evinde yatacak mı boş boş?

Diğer dediği Semih işte

Götleri yemiyor açıklamaya

Diğer dediği Semih işte

Götleri yemiyor açıklamaya
Ha o zaman mantık forvet açıklamadan Semih'i açıklarsak taraftar iyice çıldırır. Haksız da sayılmazlar zaten sabrımız kalmadı bi de Semih kapını yüreğim kaldırmaz.

Forvet forvet derken takıma format attık

Bizim yönetimin teknik kadro vs bütün Twitter adreslerini bilen renktaş arıyorum

Futbol tarihinin en basiretsiz yönetimine denk geldik sanırım. Bakalım ne zaman dış güçlerden bahsedecekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt