Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence olay şöyle beyler .. Nostradamus açıklıyor ->

Alan baştan tamam bence .. bunlar kagit kalem işleri ile yine uğraştılar haftalardır .. bence bu transfer geçen seneden bile fix !

Tetteh peşinde koşuyoruz 1-2 haftadır ama hala Prag ile anlaşamıyoruz . oyuncu tamamdır .. Prag biraz inmezse isteklerinden .. ozaman o paraya defans veya orta saha alacaklar son saniye

Biliyorum çok plansız bir senaryo ama bunların çapına ve kumaşına yakıştırarak yazmak istedim

Yönetim İstifa

Bazi maclarda kilidi acmak icin kenardan oyunu degistirebilen ve calim atabilen bir kanat oyuncu oyuna almalisin. Kanat transferini dusunmediklerine gore gecmis olsun.

bugun bircok oyuncu sergiledikleri performans ile sasirtti beni, bunda eren ve serdar etkisi varmi bilemiyorum, got korkusundanmi oynamaya basladilar anlamadim gitti

2 forvet, orta saha , stoper şart oglu şart 2.lig takımıyla yapılan maça aldanacak çapsızlar

Ya 1 tane forvet alsinlarda kaliteli olsun gomis gibi ciksa yeter 3 ay bunlarin hic alamama ihtimali beni kahrediyor. Ha gidip kiralik 2. forveti alamayacaklarsa zaten orada durmasinlar bu kadar mal olunmaz

belhanda ve donk gayet feda edilebilir.abdulsamedi ve gökayı koyarsın önlibero ile stoper için yedege.savanier+kanat alırsın

Defansa adam alacaksak Belhanda, Maicon ya da Donk'u satın işte 2 forvet kesin şart

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:___D

Tarik RTlemis

1 forvet size girsin serefsizler ordusu. Pislik herifler. 2 forvet şart boş yapmayın o kadar adam sattiniz. 6 gol yaniltmaz bizi. Haftaya göztepe yense son gün fellik fellik adam arariz. Bence bu takima kanat lazim değil. Onyekuru ve feg banko oynayacak sinan ve Belhanda emre yedek olur kanata. Iyi bir orta saha şart.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hasan Şaş: "12 yabancımız var. Çok hassas bir dönem. Yönetim de, biz de varımızla yoğumuzla çalışıyoruz. Biz forvet bölgesine 2 oyuncu istiyoruz. Herkesin çok iyi çalıştığından kimsenin şüphesi olmasın. "

Hasan Şaş: "12 yabancımız var. Çok hassas bir dönem. Yönetim de, biz de varımızla yoğumuzla çalışıyoruz. Biz forvet bölgesine 2 oyuncu istiyoruz. Herkesin çok iyi çalıştığından kimsenin şüphesi olmasın. "

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bazi maclarda kilidi acmak icin kenardan oyunu degistirebilen ve calim atabilen bir kanat oyuncu oyuna almalisin. Kanat transferini dusunmediklerine gore gecmis olsun.
yabancı olması nerdeyse imkansız o yüzden denemeliyiz bence ama herkes karşı..
5c3ae118c03c0e08404f3b07.webp

11 gün kaldı alooooo 11 ay değil. Gerçi 11 ay olsa bile yine forvet almayı beceremez bu yönetim

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt