Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer yabancı oyuncu gitmeyecekse ben semihe raziyim yeter ki 2 forvet gelsin. Bu ligde forveti iyi olan kazanir. Semih ve 2 forvet bizi şampiyon yapar. Donk veya maicon giderse orta saha da alinsin.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abdurrahim forvet nerde tezahüratına skor tabelasını gösterdi kumarcı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Abdurrahim forvet nerde tezahüratına skor tabelasını gösterdi kumarcı

Alanya macinda da bizde forvet cok dedi beyinsiz, futbol özürlü yöneticimiz ama sonrasinda leş bir sezon gecirdik. Futboldan anlayaman adam böyle bos maclardan etkilenir ancak.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burada ark Madrid maçını izliyorum...en azından deniyorum izlemeyi :(

Nasıl bir sis bu ya

2 forvet alıp tamam diyecekler heralde bu albayrak neden çıkıp konuşmadı kaçtı heralde..

Şu takımda patonun oynadığını 10 sn liğine düşününce bile insan orgazm oluyor. Ama hayal tabi

12 yabancın var Donku sat maiconu sat ozaman hasan.4 yabancı hakkın açılır.1 stoper,1orta saha 2 tanede forvet alırsın.Bu kadar basit yapılacak şeyleri bile düşünemiyor adamlar.Ulan maiconu 5 aydır satmaya çalışıyorsun zaten.Tutmanın ne alemi var takımda.

Sağ kanadımız müthiş. Zeka seviyeleri ortalamanın çok üzerinde. Sol kanada Yuto gelecek, kaliteli bir forvet ile ligin anasını ağlatırız.

Ancak yedek kulubesi çok zayıf. Sakatlık ceza olmaz umarım.

Hasan Şaş: "2 forvet alacağız. Belki savunmaya da bir takviye yapabiliriz."
Hasan Şaş: "Kesinlikle en az 2 transfer yapacağız"

tamam mı?

Normalde apo 6-0lik mactan sonra kameralarin karsisina uça uça gelirdi. Transfer isleri bayagi kesat olmali ki gelemedi bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt