Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız ben Hasan Şaş’ın açıklamalarından kıllandım biraz. Bir forvet alırsak diyor savunmaya takviye yaparız. Demek ki böyle bir ihtimal. Bide bu ihtimallere Abdurrahim Albayrak ve ahalisini de koyarsak transferi Semih ve alan ile kapatabiliriz arkadaşlar

Onu yabancı kontenjanı için söyledi kardeş , Semih ile alakası yok . Ha alır alamazlar orasını bilemem ama Semih Ve 1 yabancıyı ima etmedi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yalnız ben Hasan Şaş’ın açıklamalarından kıllandım biraz. Bir forvet alırsak diyor savunmaya takviye yaparız. Demek ki böyle bir ihtimal. Bide bu ihtimallere Abdurrahim Albayrak ve ahalisini de koyarsak transferi Semih ve alan ile kapatabiliriz arkadaşlar ?
hasan sasın biseyden haberi yoktur

Yav arkadaş maç bittiğinden bu yana Hasan Şaş in aciklamarii 100 kişi paylaştı. Yeter artık da

2 forvet lazım sinandan forvet falan olmazzz. Alırlar bence maicon gidersede gary chaill alınsın klup arıyomuş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Serdar Aziz için Fatih Terim ego yapıyor tamam da Tudor’da aynı sebepten kesik atmamış mıydı? Bir Fener maçında ilk yarıda saçma bir sakatlıkla çıktı ama hemen sonraki idmana çıktı sonraki hafta TS maçında Tudor kesik atıp 11’e almadı 4 yedik.

www.hurriyet.com.tr/sporarena/galeri-igor-tudordan-serdar-azize-derbi-ayari-40629450/3

Hoca egolu tamam ama Serdar’ın bu ilk şimarıklığı değil?!?! Tudor deli hoca şimarık Serdar iyi diyorsanız ona birşey diyemem.

Serdar Aziz için Fatih Terim ego yapıyor tamam da Tudor’da aynı sebepten kesik atmamış mıydı? Bir Fener maçında ilk yarıda saçma bir sakatlıkla çıktı ama hemen sonraki idmana çıktı sonraki hafta TS maçında Tudor kesik atıp 11’e almadı 4 yedik.

www.hurriyet.com.tr/sporarena/galeri-igor-tudordan-serdar-azize-derbi-ayari-40629450/3

Hoca egolu tamam ama Serdar’ın bu ilk şimarıklığı değil?!?! Tudor deli hoca şimarık Serdar iyi diyorsanız ona birşey diyemem.

Serdar zaten cogu büyük maçta oynamadı . Schalke maçında biletini kesti hoca bence onun . O maçtada yoktu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ota boka ne cok takılıyosunuz ya.adam 2 forvet alıcaz,olursa 1 bi de stoper demiş işte.100 kere aynı sey neden paylasılıyo.okb hastası mısınız

7f441f42a1aa9119b624bfe9dfe95df7.jpg

Hayırlı olsun...
Kim bu?

Evren Göz: 2 forvet + Semih ile transfer bitecek diyor

SKANDAL; Akhisar Spor - Bjk maçı
Esame listesi federasyonu n sistemine girilirken 12 yabancıyı gectigin anda sistem uyarı veriyormus. Yani 13 yabancı sistem uyarı verdiği halde kaydedilmiş.

Pislikler başladı gene

Evren Göz: Feguli ve Mariano için ilgi var ama hoca göndermeyecek diyor.

Evren Göz: Semih Kaya açıklanacak . Alan gelecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt