Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oglum manyak miyim u14 izliyeyim yav
Hayatim Galatasaray olmus ztn futbola ayirdigim vakit de hayli fazla
Sende azalt biraz sergi cik gez dolaş :D
U19 u21den asagisini takip etmiyorum etmem de :)
oglum zaten denk gelince izliyorum.haftasonu vs

Feghouli,Belhanda,Mariano 3lüsünün oyun aklına Pato'yu eklersen inanılmaz zevkler ortaya çıkar

Marcaonun en sevdiğim özelliği top gelmeden düsünmesi. mesela ahmet ve serdara dikkat edin topu aldıklarında elleri ayaklarına dolaşıyor çünkü ancak o zaman düsünüyorlar. Tek topu iyi oynuyor.

Pato işi ciddi galiba, ben Alan’ın Pato’nun alternatifi olduğunu düşünüyorum. Bence Hoca Tetteh’i de Hakan Şükür’ü olarak görüyor. Stilleri ve fizikleri benzer.

@BEJAKA oguzhan akgünü bize verin lan

ya şu pato duyumunu ben görmedim,engelli arkadaşlar mı paylastı anlamadım @Yusuf Kara koysana duyumu

Turkiye U16 Ispanya'yi finalde 2 0 yenerek sampiyon olmus. Fener'in alt yapisinda oynayan Omer Faruk Beyaz 2 tane muthis gol atti ve turnuvanin en iyi oyuncusu secildi

Hoca Lokomotif macindan sonra yasli oyuncu degil genc oyuncu istedegini söylemis. Yani 30+ Oyuncu sayisi en fazla 1 olur. Buda Alan (29) olur, geceklirse Tetteh ikinci forvet olur.

Tetteh (21)
Marcao (22)

Alan (29)

Yaz döneminde

Belhanda -> 9 Milyon - Al Ihtihad
Maicon -> 3-4 Milyon
Donk > 0
Fernando > 3-5 Milyon

Gene 15 Milyon € gibi bir bütce kaliyor.

Artik önümüzdeki 4 yil icin Plan böyle. UEFA‘nin al-sat cezasi yüzünden elimiz kolugmuz bagli.

Bu 4 yil icinde min. 1-2 ozan gibi alt yapidan Oyuncu ciksa Süper olur. (Atalay?)

Nasılız Gençler

Pato_MG25010.webp

Bence Tetteh'i alalım birde stoper alalım..

18 milyonu bu ikisine gömelim.. Tetteh 8-9 civarı biter gibi..

Geri kalana adam gibi bi stoper alırız..

Abdurrahim baskanumuzun celecek forvet tabi celmez olurmu diye ses kaydi dusmus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt