Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DYobeW7XkAASaYf.jpg

Serdar cezalıyken 7 Aralık zamanı görüşmüşler.Fatih Terim'in açıklamalarından sonra aynı fotoğrafı böyle paylaştı.

şöyle düşünelim madem masumca,tesadüfen bir görüşmeydi...neden fotoğraf çekildiği zaman atılmadı da serdar kadro dışı kalınca atıldı....bence ortada bir oyun vardı fatih hoca oyunu bozdu

Marcao'nun yanına lider stoper alabilirsek gelecek sene defansa hamle yapmaya gerek kalmaz

Geçen sezon şampiyonluğun baş mimarlarından biri fit bir Serdar olduğuna göre üzülecek bir durum var bence.

Serdar hic bi zaman bas rol oynamadi. En fit oldugu yil super ligde oynadigi mac sayisi 27 ve bunlarinda en az 3’unde sahayi terk etti ilk 20 dakikada. Onemli olan Galatasaray. Artik kadro disi olan bir futbolcuyu bu kadar hararetle savunmani anlayamiyorum renkdas.

Erman Toroğlu: Serdar Aziz'e yapılan yanlış! Benim paramı vermiyorsun, kampa götürmüyorsun, üzerine para getir diyorsun.Köle miyim ben? Yazık! Eren Derdiyok'la Serdar'ı bir tutamazsınız. Eren korkak adam! Serdar tekmeye kafa koyan adam! İki futbolcuyu aynı tefeye koyamazsınız"

bu alan mevzusu da aynı feghouli transferine benzedi. onda da transfer bitti dendikten sonra 2-3 hafta gelmemişti herif

Serdar hic bi zaman bas rol oynamadi. En fit oldugu yil super ligde oynadigi mac sayisi 27 ve bunlarinda en az 3’unde sahayi terk etti ilk 20 dakikada. Onemli olan Galatasaray. Artik kadro disi olan bir futbolcuyu bu kadar hararetle savunmani anlayamiyorum renkdas.

Evet 50 maç oynamadığı için şampiyonlukta katkısı olmadı. Anladık Tayfun bey.

Evet 50 maç oynamadığı için şampiyonlukta katkısı olmadı. Anladık Tayfun bey.
Oynamasi gereken her iki macin birinde olmamis Serdar. En cok oldugu yil, 34 super lig macinin 10’unda yok. Kabul edemesekte, gercekler bunlar. Gecen yil sampiyonlugun mimarlari listesinde ancak son iki siraya girer Serdar. Ondan once yazilacak en az 10 adam var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt