Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demba bayi alir ancak bunlar. Alan da hikaye. 15 milyonluk satisi da bir güzel yerler cengiz ve albayrak. Kadroyu bosalttilar. Ffp cezamiz var, satışlar sadece devre arasını etkiliyorsa tüm parayi kullanmalari gerekirdi ama aptallar hepsini cebe indirecek. Transfer falab yapamaz bu mallar.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayin 21i diyelim. Forveti aciklasan bile 3 gün sonra gelir. Son güne birakma pesindeler mi yine

Bizimkiler 2 gune 2 forvet almazsa başakşehir elini kolunu sallayarak sampiyon olur onumuzdeki 4 haftanin maclari çok zor puan farki 12 gibi olabilir

Bizimkiler 2 gune 2 forvet almazsa başakşehir elini kolunu sallayarak sampiyon olur onumuzdeki 4 haftanin maclari çok zor puan farki 12 gibi olabilir
Albayrak görevini tamamlamış olur gönül rahatlığıyla. Sene sonu defolup gidecek bu yönetim. Muhtemelen bu kadro ile lige de havlu atacaz. En az 2-3 iyi adam gelmezse ilk 3e giremeyiz.

Çok iyi 2 forvet bu hafta gelmezse haftaya deplasman mağlubiyeti ile sezonu kapatırız , sonra İnan etmeye devam eden geri zekalılar maçları takip eder

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bütün keyfim kaçtı.şampiyonluk kaçarsa o abdurrahimi bidaha kulüpten içeri sokanlar da şerefsizdir

Artık yarın kesin olarak forvetin açıklanmasını bekliyorum.

dünkü maçta forvet istiyoruz diye bağırmak yerine yönetim istifa diye bağırsalar daha iyi olurdu gevşek gevşek sırıttı bide şurda kaldı 10 gün,göztepe maçında puan kaybetsek ne olacak ondan sonra birini getirmişsin kime ne faydası var.. :mad::mad:

Goztepe maci hayati onem tasiyor, inanilmaz cabuk sekilde forvet stoper transferlerini aciklamasi lazim.

HADI LAN NEYI BEKLIYORSUNUZZ

İnan edin ki iyi kondisyonu olan hiç bir takımı yenemez bu akbilspor. Hamsilerin nefesi kesilince aldılar maçı. Bok gibi oynuyorlar. Ulan bu sezon şampiyon olamazsak var ya.

Olum 9 kişi engelli gözüküyor listede lan bende diyorum neden kimse yazmıyor :ROFLMAO::ROFLMAO:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt