Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya Pato ilginç bir adam, gerçekten başka bir seviyenin oyuncusu olabilirdi eğer 2008 döneminde parlama yapan Pato öyle devam edebilmiş olsaydı abartısız söylüyorum bugün Neymar-Hazard-De Bruyne gibi oyuncuların seviyesinde yer alıyordu ama Milan döneminde yaşadığı üst üste sakatlıklar sonrasında çok erken yaşta Brezilya 'ya dönmesi fizik olarak yaşadığı düşüş ile 19-20 yaşında zirve yaptığı kariyeri dibe doğru düşmeye başladı

Henüz 22-23 yaşlarında filandı sanırım Brezilya 'ya döndüğünde. Normalde bir forvet oyuncusu o yaşlarında zirveye doğru çıkarken Pato zirveden düşüş yapmış geri Brezilya 'ya dönmüştü

Daha sonra sakatlık sorununu da atlattı fiziksel olarak da toparlandı biraz daha Chelsea-Villarreal gibi takımlarda şansını denediyse de olmadı

Ama benim bu sene gördüğüm Pato farklı gerçekten, hani 19/20 yaşında Milan 'da oynayan Pato 'dan sonra ilk defa bu kadar hazır bu kadar net kalitesini sahaya yansıtan bir Pato görüyorum

Hazır bir durumda sakatlık yaşamayan Pato doğrudan şampiyonluğa etki eder. Alan gibi ne olduğunu ne oynadığını bilmediğimiz bir adam yerine 1000 kere Pato 'yu tercih ederim
Tsk

DxYwFPNXQAAlpgP

Abdürrahim en fazla büyük boy patos alır heveslenmeyin bence

hoca ciddiye almıyor ama bu yerli olayı ciddi bizim basımızı agrıtacak,hic kalmadı elimizde.

Var renktaş çok kalite isimler var biz elimizdeki işe yaramazlari övmek yerine göndersek alinacak super topcular var bizi ilkyari rezil ettiler bazilari hala onları savunma derdinde başşak puan kaybetsin diye bekliyolar
Öyle reis hiçbir oyuncuya körü körüne takılı kalmamak gerekiyor bugün Drogba gittiği sezonda şampiyon olmuş Sneijder 'in gönderildiği sezonda şampiyon olmuş bir Galatasaray 'dan bahsediyoruz

Elimizdeki topçulara takılıp kalacaksak Drogba/Sneijder filan gittiğinde dibi görürdük biz. Doğru zamanda veya doğru şekilde yollarımızı ayırmayacağız topçu yok bence şu anda takımda. Buna Muslera 'dan Feghouli 'ye kadar herkes dahil

Mesela Fernando & Mariano muazzam kaliteli oyuncular ama olmuyor işte, uzun vadede bu adamlar ile yola devam etmek sıkıntılı. Bence ikisi içinde yollarımızı ayırmamız gereken doğru zaman bu yaz transfer dönemidir inşallah daha fazla sarkmaz ...

arabistandan büyük bonservis teklifi olduğu için(4.5) o teklif varken 1-2ye fbye bırakmaz bizimkiler zaten bırakacak olsalar şimdiye gitmişti

Keşke öyle olsa bizim için süper olur ama adam açık açık fb ihtimali var mı sorusuna evet dedi. Üstelik iki takımın birbirinden haberdar olduğu ve nezaketle yaklaştığından bahsetti. Gözlerim yaşardı bu samimiyete(!)

en azından 3 tane iyi yerli oyuncuya ihtiyacımız var....Berkay Özcan,Umut Bozok,Merih Demiral benim adaylarım,,,Metehan Güçlü,Orkun Kökçü,Yusuf Sarı,Halil Dervişoğlu gibi isimler de var...bjkye kaptırmamak lazım

Keşke öyle olsa bizim için süper olur ama adam açık açık fb ihtimali var mı sorusuna evet dedi. Üstelik iki takımın birbirinden haberdar olduğu ve nezaketle yaklaştığından bahsetti. Gözlerim yaşardı bu samimiyete(!)
o gayet normal,ihtimal var mı diye soruldu evet dedi adam,almaya ihtimali var mı dense ona da evet diyecekti....fb 4 verebiliyorsa alsın sorun değil o kadar

Yerli de şart, 1-2 tane alsak keşke. Elde Emre Akbaba ve Sinan var.
Yazın Maicon-Donk-Ndiaye-Onyekuru gidecek gibi duruyo.Benim düşüncem Merih'i alabilirsek bir de Doğan Can Davas geri gelecek.Ozan gibi ondan da para kazanacaz.Muğdat yerine de Efecan Karaca'yı alırız bedelsiz.2 seneye yabancı kuralı da gelir Altyapıdakiler de kendini Ozan, Doğan Can gibi geliştirirlerse onlar da ilk 11 oynar.

sezon başı Umut Meraş'ı alsak Ömer+Emre alınmayacaktı...

o gayet normal,ihtimal var mı diye soruldu evet dedi adam,almaya ihtimali var mı dense ona da evet diyecekti....fb 4 verebiliyorsa alsın sorun değil o kadar

Bizim Serdar ile bağımız tamamen kopmuş anladığım kadarıyla. Bjk'nin Tolgay hakkındaki duruşu gibi değil sanki. BU bizim için dezavantaj. O yüzden çok büyük para bekleyemiyorum. Ama dediğin gibi olursa da süper olur.

Serdar uyanıyor. Kusuyor falan, midesi kötü. Doktora gidiyor bir serum yiyor. Adam durumunu soruyor Serdar da ona sıkıntılı olduğunu maç saati durumunu kestiremediğini söylüyor.
Daha sonra Hasan Şaş'ın yanına gidiyor. "Serdar eğer maça çıkıp da oynayamayacaksan hoca bunu tolere edebilir" diyor. Sedar da "Maça çıkarım 15 dakika sonra sakatlanırsam erken değişiklik yapmak zorunda kalırız" diye düşünüyor. Siz bilirsiniz diyor. Sonra oynamıyor.

Suudi Arabistan, Almanya ve İspanya'dan görüştükleri takımlar olduğunu söyledi. İspanya'daki takımlar daha alt sıralardaymış. Galatasaray müsaade ettikten sonra Fenerbahçe'yle görüştük dedi. Serdar'ın Fener'e transfer ihtimali var dedi. Ersun Hoca'yla da görüşmüş Serdar.

Alacakları konusunda hiçbir zaman başvurmadığını söyledi sanırım, tam anlayamadım orayı.

yok mu soyle fatih hocamla tarzları uyusacak adanalı yerli topcu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt