Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
üzüyorsun beni yapma böyle
Yapmak istemiyorum aslinda hiç karişmadim genelde çok yazan gördüm sana bu konuda ama sende zorluyosn firsat veriyosun, serdarin ne hali varsa görsün parasini getirsin gitsin hoca yolladi diye hocaya karsi olanlar sevinecek nerdeyse ,bedava fenere gitse sirf hocaya sallamak icin gitmesini isteyenler serdari òvenler var lanet olsun öyle Galatasarayliliğa..

Bizim Serdar ile bağımız tamamen kopmuş anladığım kadarıyla. Bjk'nin Tolgay hakkındaki duruşu gibi değil sanki. BU bizim için dezavantaj. O yüzden çok büyük para bekleyemiyorum. Ama dediğin gibi olursa da süper olur.
ucuza verecek olsak şimdiye giderdi,zaten arabistan ihtimalini söyledi menajeri oradan istediği maaşı aldığı gibi gider fb falan hikaye

Transfer dönemi öyle hale geldi ki aynı günde 3 oyuncuyla anlaşıp aynı 3 oyuncuyla anlaşamadığımız haberleri servis ediliyor. Bu kadar yorulduğum bi transfer dönemi olmamıştı, heves edemiyorum artık, takat bırakmadılar.

DlxfFWrWsAE1k1P.webp

Yok ula size forvet

Bu ibb bu kulüplerini kararlara satmaya an biçmiş gibi.

Ciddi ciddi operasyon var bu konuda hükümetin desteği ile.

en azından 3 tane iyi yerli oyuncuya ihtiyacımız var....Berkay Özcan,Umut Bozok,Merih Demiral benim adaylarım,,,Metehan Güçlü,Orkun Kökçü,Yusuf Sarı,Halil Dervişoğlu gibi isimler de var...bjkye kaptırmamak lazım
Merih Demiral
Enes Ünal/Umut Bozok
Kaan Ayhan
M.Zeki Çelik
Emre Mor
Bir de o gün söylediğim Ahmed Kutucu (Büyük ihtimalle Schalke bırakmaz ama yine de takımda görmeyi isterim)

Haluk Canatar: "Serdar Aziz için Almanya, Arabistan ve İspanya'dan kulüplerle görüşüyoruz.”

Forumda ne zaman bir futbolcu gömülse o iyi çıkıyor onu keşfettim nagatomo ve marcao son örnekler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt