Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.686
- 21.760
- 2.783
ImkansizPemba ba ile
Son gün imzalarız.
Sonra forumdan bi 10-15 kişi ceza alır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ImkansizPemba ba ile
Son gün imzalarız.
Sonra forumdan bi 10-15 kişi ceza alır.
Bu da yeni dadandı
abdulba ba
marcao ne zaman iyi cıktıForumda ne zaman bir futbolcu gömülse o iyi çıkıyor onu keşfettim nagatomo ve marcao son örnekler![]()
Pato+Balotelli’ nin olduğunu düşünsenize 10 saniye
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
marcao'nun iyi çıktığını nerden anladın harbidenForumda ne zaman bir futbolcu gömülse o iyi çıkıyor onu keşfettim nagatomo ve marcao son örnekler![]()
kardeş nagatomo gelmeden de yazmıştım bunu forumda bok atılan bir oyuncunun kötü çıkma ihtimali yok yeter ki bize gelsinmarcao ne zaman iyi cıktı
O kdr vahim bir gelecek dusuncesi bana gercekci gelmiyorniçin?
bir ışık mı gördün?![]()
Dzekonun başakşehire geleceğini düşünen biriyle aynı takımı tutmak ne acı. ?Dzekoya yok ebesinin diyoruz da kim niye başakşehirle ilgili yanlış duyum versin?
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Isim alalimAntu tayfa is basında yorumlar bile ayni
Ne yapalim Turk'uŞu an bizde alıp oynatabileceğin hiçbir yerli futbolcu yok. Serdar ve Ozan vardı onlarda gitti. Oynayabilecek adamlar Enes yetersiz 11 için yedekte kalmaya gelmez, Kaan Ayhan sağ bekte çok vasat, stoperde yine bizim beklentimizi karşılamaz. Emre Mor 11 oyuncusu değil şu haliyle, Merih'i bilmiyorum o iş yapar belki. Koca dünyada alıp bizde direk 11'e koyalım diyeceğin bir türk oyuncu yok neredeyse.